/ El Convit / Masia Vilasendra

Masia Vilasendra

Masia Vilasendra. Un espai exclusiu per a cada client, un casament al dia.

vilasendra2014
ratillihoritzontal

Masia Vilasendra és una finca particular de 200 hectàrees que funciona en règim de lloguer. De construcció original de 1670, a la finca s’hi poden realitzar celebracions i actes tan de caràcter particular (casaments, comunions, bodes, etc), com actes corporatius (reunions d’empresa, convencions, presentacions de producte, etc.)

El menjador
Amb capacitat per a 200 persones, el menjador principal, és l’espai concebut per realitzar-hi banquets. Les parets estan vestides de grans finestres que deixen gaudir de les magnífiques vistes al Lluçanès. El saló conta, a més, amb la tecnologia necessària per garantir l’èxit del servei. La il·luminació gradual aconsegueix un ambient molt acollidor i especial.

El menjador disposa d’aire condicionat, calefacció, extracció d’aire, regulació intensitat de llum automàtica, sistema d’àudio i megafonia.

Celebrar el convit en un menjador amb una càlida decoració i el tracte personal i proper són els condicionants perfectes per celebrar un dia únic.

Sala ‘Les Voltes
Pensada per actes més reduïts, amb uns acabats modern i acollidor fusiona en un únic espai interior i exterior. D’aquesta sala cal destacar la terrassa adjunta que permet gaudir de vistes al Lluçanès i Montserrat.

Les golfes
Al pis més elevat de la casa hi trobem una sala de dos nivells perfecte per realitzar-hi reunions d’empresa o cerimònies civils en cas de mal temps, en un espai intim i acollidor.

Els espais exteriors
L’exterior de la Masia compta amb multitud d’espais diferents que fan que cada acte sigui únic i personalitzat per a cada client. Des de tots ells, les magnifiques vistes fan que els convidats es sorprenguin i gaudeixin d’un entorn privilegiat. Dels exteriors destaquen:

– La vinya: 700 ceps de Cabernet Sauvignon configuren l’espai de vinyes que donen un marcat caràcter mediterrani i català a la finca.

– Les oliveres: A més de la majestuosa olivera que es troba a l’entrada principal, Masia Vilasendra compta amb una vintena d’oliveres. Aquestes, creen un espai propi pensat per realitzar-hi cerimònies civils, cocktails o, fins i tot, petits sopars a l’estiu.

– L’Era: és l’espai pensat per realitzar-hi aperitius. Al voltant de l’era empedrada en surten caminets il·luminats que faciliten el pas cap a un bosc d’Alzines i roures que a més, fan més agradable l’estada a l’estiu.

Suites nupcials
El vostre gran dia es mereix un espai especial pels protagonistes de la festa. Els nuvis. Per això us obsequien en passar la nit de noces a una de les seves suites nupcials amb un complet esmorzar inclòs, per a l’endemà.

Un espai ideal pel casament
Masia Vilasendra és un espai exclusiu per a cada client, és per això que només celebren un casament al dia. Masia Vilasendra permet que cada client es personalitzi el seu casament, escollint els espais on realitzar les diferents parts del casament: la cerimònia, l’aperitiu, el banquet, etc.
La seva política és la plena satisfacció del client. Per a fer-ho ofereixen els següents serveis:

– assessorament i seguiment de tota la celebració des del primer dia, per tal que el vostre dia esdevingui un èxit total.
– personal de coordinació i protocol el propi dia del casament.

 

ralletes-form[1]ico2
Eix transversal (C25)
Sortida 164 (Prats de Lluçanès)
Ctra. Oristà km, 5
08513 Oristà
T. 93 889 26 86
M. 608 56 90 03
www.masiavilasendra.com

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.