/ Blog / Per Cap d’Any, llenceria vermella

Per Cap d’Any, llenceria vermella

El color de la llenceria és una cosa molt important a la nit de Cap d’Any.
La tradició mana que ha de ser vermella, però hi ha altres colors!

La tradició mana i diu que s’ha de rebre l’Any Nou amb una peça interior vermella.
El color vermell diuen que atrau la sort, la passió i l’amor, i és un color imprescindible per assegurar-se que tot anirà bé en el nou any. A més, el vermell és el color de la força, la vitalitat i el positivisme. Normalment s’ utilitza per avivar i mantenir la passió en la parella.

Però, atenció, perquè si l’any que entra és de traspàs és millor substituir el vermell pel rosa (l’any 2011 no serà de traspàs).

Una altra tradició diu que la roba interior vermella serveix només per atreure l’amor i la passió i que la roba interior groga (usada del revés) porta bona sort i felicitat.
I, compte, perquè després de la mitjanit us l’heu de posar del dret!
Sembla ser que aquesta tradició de portar llenceria per Cap d’Any d’un color especial prové de la Xina, Taiwan, Corea i Vietnam, on es creu que utilitzar roba interior groga i vermella atrau bones energies.

Per obtenir bona sort, el rosa i també el blanc us poden ajudar!
El rosa ve a significar que vols mantenir la puresa del teu cor i que busques l’amor sincer. I la roba interior blanca et protegeix dels dimonis mantenint la puresa de l’ànima.

I, molt important, no oblideu que, per a que tots aquests desitjos es compleixin, la roba interior ha de ser regalada!

I si no seguiu aquesta tradició de la llenceria especial per Cap d’Any, sempre us queda l’alternativa de posar-vos un llaç vermell al canell esquerra o un llaç vermell per adornar el raïm.

Molta sort, i que l’any 2015 vingui ple d’alegria i felicitat!

llenceria-femenina-nadal

Comments are disabled

Comments are closed.