/ Barcelona Bridal Week 2016 / Pronovias Col·lecció 2017

Pronovias Col·lecció 2017

pronovias2016

Línies fluïdes i materials lleugers dibuixen una núvia d’una elegància contemporània, per la qual la comoditat és la millor aliada de la bellesa.
La col·lecció Atelier Pronovias 2017 estudia patrons i teixits per modelar una silueta esvelta, que es potencia en tres línies que protagonitzen la temporada: Imperi, Sirena i Gran Volum.

Les esquenes cobren protagonisme a la nova col·lecció, especialment treballades amb pedreria amb delicats brodats realitzats a mà, o amb aplicacions de tul plumeti, propi de l’alta costura.

Les faldilles es decoren de manera delicada amb efecte joia i els brodats es declinen en els matisos més sofisticats del daurat, el color estrella del 2017. Quant als detalls, les noves propostes es completen amb brodats de pedreria d’esperit minimalista, recorrent les peces amb un toc de llum a coll i escot, amb un subtil equilibri entre línies i decoració.

La tendència recupera les grans cues que la firma proposa, també extraïbles per lluir el vestit tant a la cerimònia com a la posterior festa.
Els materials nobles atorguen un depurat caràcter preciosista a les creacions. L’encaix, mostra les seves qualitats més lleugeres amb especial protagonisme del Chantilly. La nova col·lecció explora noves possibilitats amb l’encaix, el material estrella de la maison, aplicant-ho en formes geomètriques i perfilant nous dibuixos i talls. El mikado de seda i el crepè, completen la selecció de teixits, en la qual destaca com a novetat per 2017 el chiffon strech, una evolució del tul cristall.

Can't display images:

Fotos: BBW

Comments are disabled

Comments are closed.