/ Gaudí Núvies 2014 / Yolan Cris Col·lecció 2015

Yolan Cris Col·lecció 2015

YolanCris

Les formes geomètriques i la naturalesa s’unifiquen per a donar forma a una sèrie de vestits de núvia conceptuals i contemporanis. Són dissenys diferents i originals creats un a un amb la tècnica del moulage, per a núvies amants de l’alta costura, que amb molt de compte i manyaga es realitzen a mà des de l’atelier de Barcelona.

La Yolanda i la Cristina, les dissenyadores de YolanCris, arrisquen en cada un dels seus dissenys per a imposar les tendències actuals de la moda en vestits de núvia. Una col·lecció d’inspiració bohèmia amb diferents línies entre sí on hi predomina el boho-chic, estil que defineix a aquesta firma des dels seus inicis. Dependent de la naturalesa dels materials utilitzats atorgaran un toc més ètnic i tribal per a l’ús dels teixits com el crochet de cotó, guipurs i serrells d’estil més romàntic sense perdre aquesta essència bohème amb l’ús de fins chantills i encaixos de rebordeé francès.

El punt d’unió sobre aquests dissenys creats amb fibra 100% orgàniques son les faldilles amb molt volum que atorgaran la llibertat i el confort a un disseny perfecte per a una núvia natural i lliure.

Després de molts anys estudiant i dissenyant vestits de núvia, YolanCris es redirigeix cap a una col·lecció d’alta costura més madura i més sofisticada. Brodats de seda exclusius, crineres i tuls de seda, juguen amb els diferents nivells de llargada en núvia i la superposició de peces, els quals marquen diferents formes geomètriques en volums i siluetes suaus per a una núvia única, d’estil molt personal.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.