/ Barcelona Bridal Week 2016 / Yolancris Col·lecció 2017

Yolancris Col·lecció 2017

Foto Ugo Camera www.viewfashionbook.com
Yolan Cris traça les bases per a la núvia més chic.
Modernitat, avantguarda, contemporaneïtat i innovació en disseny nupcial, tot això sota uns paràmetres de màxima qualitat. La nova alta costura en núvies s’imposa de la mà de les germanes Yolanda i Cristina, l’ànima de Yolan Cris.La col·lecció es divideix en 2 línies.
Una línia de núvia prêt-a- couture, amb un disseny fresc i molt casual. Una elegància bohèmia, on cada disseny desprèn artesania i decor, destacant la qualitat en costura a mà i la superposició dels més bells encaixos europeus. Un savoir-faire, una essència chic on l’ADN de Yolan Cris es reconeix a primera vista.

The new chic Style, l’alta costura de Yolan Cris és creada a partir dels millors teixits europeus amb una costura artesanal treballada a mà amb la delicadesa i mestria més gran. Fins encaixos de xantillí i fins guipurs de seda es barregen amb la riquesa de tuls de seda i fines pedreries de reflexos plata formant dibuixos florals bordats a mà. Una nova modernitat en alta costura nupcial amb noves siluetes innovadores que marcaran les tendències en núvia pel 2017.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.