/ Bellesa / Cures de bellesa a partir dels 30

Cures de bellesa a partir dels 30

El rostre
Sense cap dubte el ritme de vida deixa empremta en la nostra pell i l’estrès fa que tingui un aspecte una mica més apagat. Les primeres arrugues també apareixen en aquesta etapa de la teva vida, es formen a conseqüència d’una major lentitud en la regeneració cel·lular i al dany que en elles produeixen els radicals lliures. Apareixen en el contorn d’ulls i també al voltant dels llavis. El tabac és un dels majors còmplices dels radicals lliures, responsables de l’envelliment, quan fumes no només estàs contaminant teus pulmons, també estàs contaminant la teva pell.

El maquillatge
Quan et maquillis has d’aportar a la pell la lluminositat que perd per culpa del pas del temps, mitjançant productes i tons adequats. És imprescindible que la pell estigui sana i ben hidratada perquè el maquillatge sigui perfecte. Evita els maquillatges massa foscos perquè no donin un aspecte sever a les teves faccions. Els tons més convenients per a la pell són el beix rosat i el beix salmó. És millor evitar les textures molt mates i preservar l’aspecte sucós de la pell. Els tons rosats són els més adequats en aquesta edat perquè alegren l’expressió. Aquests tons, fins i tot el fúcsia, et donaran un aspecte més dolç i saludable.

El cos
En cas de la maternitat l’objectiu principal és recuperar la figura. Tonificar el ventre i cuidar la pell del si un cop finalitzada la lactància per evitar la seva ptosi (caiguda). És fonamental incrementar l’activitat esportiva i evitar el sedentarisme. T’oferim alguns consells:

– Mentre estiguis donant-li el pit al teu fill, no facis cap dieta dràstica, simplement racionalitza els teus menjars i renúncia a dolços i aliments grassos.
– No et saltis cap àpat i recorda que l’esmorzar és molt important.
– Evita la sobrecàrrega de treball, el cansament i l’estrès, el descans contribueix a l’aprimament post part.
– Evita els excessos esportius, encara que és important que facis una activitat física.
– Suprimeix els banys d’aigua calenta, opta pels d’aigua fresca, és el millor per la fermesa del cos.
– Pesa’t dues vegades per setmana, a la mateixa hora i en les mateixes condicions. Controla l’activitat intestinal.

El cabell
Potser és aquesta la dècada en què el tall el cabell i les seves cures adquireix especial importància, sobretot en aquelles persones submergides del ple en l’activitat professional i que volen mantenir en tot moment una imatge impecable. L’aparició de les primeres cabells blancs et convidaran a endinsar-te en el terreny de la coloració.

Cosmètica bàsica:

Productes específics per al contorn d’ulls i llavis.
Cosmètica corporal reafirmant.
Cosmètica especial per al rostre.
Productes equilibrants (aromateràpia) relaxants o estimulants segons el cas.
Ús de xampú específic per a cada problema (cabells secs, grassos, febles, acolorits, etc.)
Maquillatges han d’aportar lluminositat a la pell. Es poden escollir maquillatges tractants amb filtres de protecció solar per evitar l’aparició de taques.
Condicionadors i mascaretes per tenir cura del cabell.

 

Font: AMIC / Belleza Activa

 

bellesa-30anys

Comments are disabled

Comments are closed.