/ Bellesa / 15 trucs de maquillatge infal·libles que et sorprendran

15 trucs de maquillatge infal·libles que et sorprendran

A quina dona no li apassiona el món del maquillatge? Sí, ja sabem, no podem generalitzar, però a la majoria ens encanta aprofitar el poder que ens dóna un vermell de llavis o la seguretat que ens atorga un bon maquillatge (que no vol dir excessiu, sinó el just i necessari).

Avui t’oferim els 15 trucs infal·libles per treure el millor partit de tu mateixa i aconseguir un maquillatge professional, que és el que totes anhelem:

1.- No cal utilitzar massa quantitat base de maquillatge, al contrari, cal anar aplicant el color lentament, pensa que és més fàcil afegir d’eliminar.
2.- Pots aplicar la base de maquillatge amb els dits. Per a això diposita una mica de producte en el rovell dels dits i reparteix amb els de l’altra mà, escalfant. Aplica el producte amb cura des del centre de la cara cap als extrems.
3.- Per tenir més llum en el rostre utilitzarem un to de base de maquillatge més clar a la zona que volem ressaltar i un to més fosc per allò que vulguem amagar.
4.- Si tens la pell seca no posis molts pols per matisar la teva pell o t’arrisques a què es desprengui. A més, hauràs aplicar aquests pols amb un pinzell i no amb una borla, per no ressecar en excés. Si per contra la teva pell és mixta o grassa has de fer amb una borla, perquè facilitarà l’absorció de greix.
5.- Fuig de l’efecte ós panda amb el corrector. On ho apliquem? En pells blanques es maquilla a la veneta verd de l’envà, en la part de la cua de l’ull, al caminet de la ullera i sota les pestanyes. En canvi, si tens una pell bruna o blanca, simplement aplicar en veneta verd i en caminet, ja que la teva pell es posa vermell menys que les pells blanques i gairebé no necessites corrector.
6.- De vegades l’ombra es quartera pel greix natural de parpella, perquè no succeeixi has de matisar amb pols translúcids. A continuació pots utilitzar les ombres escollides. Llegeix la nostra entrada: Què és un fixador d’ombres i com s’utilitza
7.- Perquè el delineador no taqui tot l’ull i doni un aspecte brut, és millor utilitzar abans una fina capa d’ombra clara, que uniformarà el color de la parpella.
8.- Quan contornes l’ull amb llapis negre és recomanable aplicar després sobre una ombra color talp (beix rosat), perquè el llapis quedi fix i ens duri més.
9.- La màscara de pestanyes s’aplica per sobre de les pestanyes des de l’arrel cap a fora. Repetim la mateixa operació per sota de les pestanyes en forma de ziga-zaga i així vam aconseguir engrandir la mirada.
10.- Si accentues el maquillatge de la meitat exterior de les pestanyes superiors els ulls semblen més esquinçats.
11.- Les celles les has de maquillar amb un pinzell bisellat en un to d’ombra similar a la teva cella.
12.- Tria un llapis o producte en pols específic per celles d’un to més clar que el teu natural. Si ho tries del mateix color endureixeràs les teves faccions i si ho esculls més fosc aconseguiràs un efecte massa dramàtic molt allunyat de l’aspecte natural que sempre busquem.
13.- Exfolia setmanalment els teus llavis amb un raspall de dents molt flexible, així eliminaràs les cèl·lules mortes.
14.- Perquè et duri el labial aplica’l sempre amb un pinzell. El pinzell nombre 316 de Mac és ideal i el més còmode, perquè en tenir funda pots portar a la bossa.
15.- El coloret sempre s’ha d’aplicar somrient, per centrar perfectament a la cara i després anar pujant en moviments ascendents circulars, cap al pòmul alt.

Font: Belleza Activa/ AMIC

 

maquillatge-trucs

Comments are disabled

Comments are closed.