/ Fotografia i vídeo / Albert Bardina

Albert Bardina

Albert Bardina. Uneix la tècnica més pura a la sensibilitat més elevada per fer del vostre casament un dia ple de màgia i d’emoció.


ratillihoritzontal

Albert Bardina uneix la tècnica més pura a la sensibilitat més elevada per fer del vostre casament un dia ple de màgia i d’emoció.

Un bon reportatge de boda comença amb un tracte especial per a la parella, que els aporti cordialitat i confiança. Tot i les circumstàncies més adverses (canvis dràstics de llum, alta velocitat en els esdeveniments, impossibilitat d’una segona oportunitat) l’objectiu del fotògraf de boda professional és que els nuvis se sentin còmodes i relaxats. Només així es poden captar les millors emocions i els millors sentiments d’unes imatges espontànies, naturals i molt ajustades a la realitat.

Cada boda és diferent, cada parella és diferent i cada reportatge ha de ser, per tant, diferent. I el millor d’un fotògraf es nota quan aconsegueix encaixar aquests tres conceptes: captar la boda, tenir un bon tracte amb la parella i aconseguir un bon reportatge final d’un dia molt especial.

Els regals especials són els que es fan amb el cor, els que perduren per més que passi el temps. Per tant, una bona opció és regalar records. Ara tu també pots obsequiar a qui tu vulguis amb un val regal per a una sessió fotogràfica amb l’Albert Bardina, que podrà fer en parella, en família, sessió de bebè, amb amics, o fins i tot amb la mascota!

Ell escoltarà les teves propostes i t’ho embolicarà de forma personalitzada perquè sorprenguis als qui més estimes.
ralletes-form[1]ico2
25300 – Tàrrega
M. 636 086 805
www.albertbardina.com

 

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.