/ Bellesa / Arriba el moment de començar l’operació biquini

Arriba el moment de començar l’operació biquini

No sabem si ja has fet el canvi d’armari o estàs a punt de fer-ho, però és possible que al provar la roba de l’estiu passat comprovis que l’armari ha encongit la roba de estiu!

Si aquest és el teu cas, si durant l’hivern t’has passat una miqueta i has guanyat algun quilet, ara és el moment de baixar-lo. De cap manera et recomanem que facis una dieta d’aprimament pel teu compte per perdre molts quilos, en aquest cas posa’t en mans d’un bon nutricionista o dietista. Però si només has de perdre uns pocs quilos pots demanar consell al teu farmacèutic perquè t’indiqui quins productes poden ajudar-te en aquesta àrdua tasca… Això al costat d’un pla d’exercici físic realista -No val apuntar-se al gimnàs i no anar-hi!- i una dieta adequada a les necessitats calòriques de cada persona.

Com saps, una de les nostres premisses és la salut. Mai promourem dietes d’aprimament si no estan justificades i guiades per un professional de la salut, però és que en una recent presentació Arkopharma ens va alertar sobre unes dades extretes de les Conclusions del XVIII Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia de l’Obesitat Mòrbida i de les Malalties Metabòliques (SEC) realment alarmants. Segons aquestes conclusions, Espanya està situada en segona posició a Europa (darrere del Regne Unit) pel que fa a nombre de persones amb sobrepès. El 17% de la població espanyola pateix obesitat (IMC superior a 30), mentre que un 53,7% té sobrepès (IMC superior a 25).

Aquestes són les últimes novetats que t’ajudaran en el teu control de pes:

  • Silueta, de Care Kups. Càpsules basades en el cafè i el fong Ganoderma Lacidum, que combinats amb extractes destinats a la pèrdua de pes t’ajuden en el control de pes. El Ganoderma Lacidum ajuda a disminuir els nivells de colesterol. També conté Crom, que contribueix al metabolisme normal dels macronutrients, com els greixos i els hidrats de carboni, i manté els nivells normals de glucosa en sang. Taraxacum officinale que ajuda a purificar l’organisme, eliminant líquids i toxines. El seu preu: 36,50 € / 28 càpsules.
  • Slim Pla de 20 dies, de Humalik. Complement alimentari en sobres i pastilles per adequar la figura als perfils que corresponen per l’altura de l’individu. Es basa en dos aspectes essencials: el control calòric dels àpats i el complement d’extractes naturals de comprovada eficàcia. Aquests extractes es divideixen en tres grups: els que mobilitzen i eliminen líquids (a força de ortosifó, cua de cavall i alga laminària); els que controlen i gestionen els greixos que ingerim (Chitosán i biotina); i els que cremen greixos acumulats (citrus aurantium, papaia, L-carnitina i biotina). El seu preu: 45 € per 20 dies.
  • Lipobiotic Detox, d’Arkopharma. Complement alimentari a base de ceps microbiòtics seleccionats i extractes de plantes. La seva fórmula concentrada associa el complex Lipobiotic. La carxofa ajuda a detoxificar l’organisme exercint una triple acció fetge / intestí / ronyons. Lipobiotic Detox també ajuda a cremar els greixos gràcies a l’acció del guaranà. La fórmula està protegida en un innovador flascó que, gràcies al seu tap protector, permet un alliberament instantània dels ceps microbiòtics en la solució d’actius vegetals, en el moment de la presa. El seu preu: 21,5 € / 7 monodosi.
  • Slimming Booster, d’Oenobiol. Cremagreix que t’ajuda a perdre 400 kcal al dia. Actua en perfecta sinergia entre l’alga Wakame i les llavors de magrana. La finalitat és inhibir l’enzim que transporta els greixos als adipòcits, evitant el seu emmagatzematge en ells. D’altra banda ajuda a transportar els greixos circulants per cremar-les i transformar-les directament en energia. Un estudi científic realitzat amb 151 dones ha demostrat que augmentant la despesa energètica, per tant la combustió dels greixos. El seu preu: 49,95 €

Font: AMIC / Belleza Activa

 

Comments are disabled

Comments are closed.