/ Bellesa / Maquillatge de núvies, quin és el teu?

Maquillatge de núvies, quin és el teu?

Romàntica, atrevida, natural… Has pensat com et vols maquillar el dia del teu casament? Et presentem 4 idees de la mà d’un dels nostres dissenyadors de moda preferits, Giorgio Armani. Esperem que t’agradin!

Com us anunciàvem en el nostre post “L’últim en pentinats per núvies”, avui us presentem algunes propostes de maquillatge perquè estiguis guapíssima el dia del teu casament. Són els looks proposats per l’equip de maquillatge de Giorgio Armani beauty i ‘ens han encantat! Te’ls expliquem, o millor dit te’ls expliquen ells, pas a pas.

Look Nude Romàntic

Aquest look de maquillatge va dirigit a les núvies més sofisticades, més atrevides, però mantenint aquest punt dolç de tota núvia.

Abans de començar amb un maquillatge de núvia és molt important preparar la pell abans de ser maquillada i aconseguir aquest efecte de pell neta i lluminosa tan buscat per part de la núvia. Per a això, és imprescindible aplicar un tractament intensiu a la cara, donarà lluminositat i alhora hidrata bé la pell, perfeccionant el resultat final.

En els ulls és recomanable marcar més la línia superior de l’ull, a més d’aplicar tons rosats tant en els pòmuls com en l’os de la parpella. Els tons rosats aconsegueixen endolcir, encara més si és possible, l’expressió de la núvia.

I, per als llavis, també es fa ús d’una barra de llavis de tons rosats, els quals culminen amb un look d’allò més romàntic i tendre.

Look Ecstasy

Hi ha núvies que volen allunyar-se dels looks més clàssics i ser una mica més atrevides en el maquillatge. Aquest look està pensat per a totes elles, per a les núvies més modernes i que volen seguir les últimes tendències en maquillatge de núvies, com és el destacar els llavis.

Per a la preparació de la pell és imprescindible fer ús d’un tractament facial intensiu i de il·luminador amb la finalitat d’obtenir la màxima lluminositat. La llum és un dels punts clau d’aquest look.

En els ulls s’opta per tenir una parpella lluminosa, molt clara, aplicant ombres de tonalitat clares. Per tal de donar-li més profunditat, es delinea la part superior de l’ull. En definitiva, els ulls han d’estar marcats, però aconseguint un efecte “sense maquillar”, que desprenguin naturalitat.

I, finalment, els llavis són els que han de concentrar més l’atenció, però aconseguint un efecte discret i, alhora, elegant. Per a això, s’opta per perfilar els llavis amb la mateixa barra de llavis i no amb el llapis de llavis.

Look Nude

La núvia vol sentir-se maca, però sent fidel a si mateixa, de manera que la naturalitat en el maquillatge és molt important. És clau tenir la pell ben tractada i per a això s’aplica un tractament intensiu.

Quant a la pell, amb l’objectiu d’obtenir una pell perfecta però amb un efecte “sense maquillatge”, s’ha d’utilitzar una bona base de maquillatge per tal de cobrir totes les imperfeccions del rostre. A més, s’aplica una mica de coloret als pòmuls, sense marcar molt, amb l’objectiu de tenir un efecte de bona cara.

Per als ulls s’aplica ombres de tons beix per donar molta lluminositat i es delinea l’extrem superior de l’ull amb un llapis marró, per intensificar la mirada. I, el toc final s’aconsegueix amb diverses capes de màscara de pestanyes per reforçar la intensitat i emmarcar bé l’ull.

Finalment, en els llavis s’opta per una barra de llavis en tons rosats per aconseguir un efecte de llavis preciosos.

Look Ulls

Hi ha núvies més atrevides que volen destacar més la part dels ulls, intensificant molt la mirada. És essencial preparar bé la pell, i per això és recomanable tractar-la amb un tractament intensiu, a més d’aplicar una mica d’il·luminador per tal de donar més lluminositat i aconseguir una pell radiant.

Per a la pell, s’aplica una bona base de maquillatge que cobreixi la totalitat del rostre i s’aplica uns tocs de pols de sol en els pòmuls per obtenir un efecte bronzejat, el qual també treu una mica la innocència tradicional de la núvia.

Quant a ulls, s’opta per uns ulls fumats amb un efecte Smokey eyes, aplicant ombres marrons i grisos en la parpella i delineant els ulls amb un llapis negre, marcant-los molt. I, per donar un toc de calidesa, s’aplica ombres d’ulls de terra de sol a la parpella mòbil. Amb l’objectiu d’intensificar la mirada, s’aplica diverses capes de màscara de pestanyes.

El llavi ha de ser molt natural aconseguint un acabat mat. S’aplica la barra de llavis amb copets suaus per tal de tenir uns llavis acolorits, però sense que sembli que estiguin maquillats.

Font: AMIC / Bellesa Activa

georgio-armani

Comments are disabled

Comments are closed.