/ Bellesa / Pentinats de núvia: les millors propostes per donar el ‘Sí, vull’

Pentinats de núvia: les millors propostes per donar el ‘Sí, vull’

Encara que hi ha casaments durant tot l’any, els mesos que vénen són els preferits per celebrar el gran dia. I encara que se sol parlar més del vestit, el pentinat és un factor clau perquè una núvia estigui veritablement enlluernadora.

La qüestió no és tan senzilla com pot semblar a priori. D’una banda, demanem alguna cosa original, elegant i de tendència; de l’altra, necessitem veure’ns naturals i fidels al nostre propi estil. Per ajudar-te a prendre aquesta important decisió -o perquè puguis assessorar les futures núvies que coneguis- et portem una selecció dels millors pentinats de núvia que proposen les firmes de perruqueria per a aquest any.

Kevin.Murphy: pur romanticisme
En la seva col·lecció nupcial I.DOO, la firma australiana Kevin.Murphy proposa estils portables, frescos i, sobretot, molt naturals. El seu objectiu és aconseguir la individualitat de cada dona, alguna cosa cada vegada més present en les passarel·les i en la vida real. Una manera de personalitzar el cabell és a través de l’ocupació d’accessoris i flors fresques. Com explica Ilona de Leeuw, directora creativa de la col·lecció, “quan es tracta del cabell, crec que tractem de recarregar-ho tot massa. És millor fer-ho més senzill”. Els pentinats que hem seleccionat són una diadema trenada a manera de corona i un semi recollit que realça la bellesa del cabell. Els dos pentinats estan decorats amb flors. El resultat és preciós!

Raquel Saiz: clàssics renovats
Raquel Saiz destaca especialment en el camp de les núvies. La seva sensibilitat a l’hora de crear els pentinats i la capacitat que té per donar-li un aire modern als recollits de sempre, fan que qualsevol núvia es pugui sentir a gust amb les seves propostes. Com a mostra, la seva col·lecció Belle Epoque, en la qual aposta per flocs solts, textures desenfadas i trenes. Hem escollit un recollit baix i trenat pels laterals, una cua baixa ondulada i, a la foto de portada, un recollit a força de trenes molt original.

Raffel Pages: inspirats en l’Street Style
Les tendències que arriben al carrer també es poden traslladar a la moda nupcial, encara que a priori no sembli que s’enganxin massa. Ho veiem en la nova Bridal Collection de la signatura Raffel Pages, que proposa un monyo alt i sense elaboracions per a una núvia bohèmia i romàntica. La clau del look està en el serrell obert, que tant es porta aquesta temporada. La segona imatge que hem escollit recull la tendència dels ornaments en els cabells, en aquest cas forquilles blanques, que cobreixen un munt de petits monyos trenats. És perfecte per donar un aire més atrevit al teu look.

Centre Beta: una visió d’avantguarda
Two Sights, de Centre Beta, és una mateixa col·lecció amb dues mirades: la de Gonzalo i Ziortza Zarauza -pare i filla- sobre una mateixa núvia. Ziortza s’alia amb els trenats i experimenta amb les formes per aconseguir una núvia sense massa artifici i d’aspecte juvenil. Per la seva banda, Gonzalo opta per una núvia sòbria i elegant, a través de recollits desestructurats. Dos interessantíssimes opcions per a les amants dels recollits que no es conformen amb el típic. A més, recorda que pots fer variacions sobre aquests treballs o qualsevol altre que escullis per apropar-los més al teu estil.

L’Oréal Professionnel: per convidades
Encara que no et casis, potser sí tinguis algun casament a la vista. Per això també et portem dues propostes per convidades, de la col·lecció nupcial de L’Oréal Professionnel per a aquest any. D’una banda està Cherry Blossom, un recollit a tres nivells que ha estat creat per la firma Luis & Tachi. La zona frontal, molt polida, afegeix sofisticació al look. També ens encanta com queda l’adorn de flors. L’altre pentinat es diu Low Tail i ha estat dissenyat per R’Difusion. Es tracta d’una cua baixa, minimalista i sòbria, que resta embellida per una diadema, també amb motius florals. Si t’atreveixes, encertaràs!

 

Font: AMIC / Belleza Activa

Comments are disabled

Comments are closed.