/ Cerimònia / Armengol Torra

Armengol Torra

Armengol Torra, S.L. L’experiència i dedicació al món del cavall: rutes turístiques, bodes, batejos, comunions, passejades amb amics...

armengol2014
ratillihoritzontal

Armengol Torra S.L. és una empresa que neix com a fruit de la passió pel món del cavall d’en Xavier Armengol Torra, un jove emprenedor, i la seva família, dedicada a aquest àmbit des de fa quatre generacions.

L’experiència i dedicació al món del cavall d’Armengol Torra, S.L., combinada amb els estudis i la formació adquirits en el món de l’animal, l’agricultura i l’ecologia, permet oferir una sèrie de serveis que us poden ser de gran interès.

Les possibilitats que us ofereixen són molt variades: des de la realització de rutes turístiques per la muntanya per a grups de 8 a 10 persones, carruatges per bodes, batejos, comunions, per a fer activitats especials, passejades amb amics, i qualsevol mena d’acte popular o privat que requereixi dels seus serveis.

Disposen de cavalls tordos -de pèl blanc i negre-, cavalls espanyols, etc. i tots de pura raça. També us ofereixen una extensa varietat de carruatges: des dels més íntims, que transporten a un màxim de 4 persones, fins als més multitudinaris, que ofereixen emplaçament fins a 25 persones.

Un dels seus productes estrella és el Carrobús, un vehicle per a 16 persones equipat amb megafonia que es converteix en l’ànima de les festes i de les bodes passejant a grans i petits!!

Us realitzaran un pressupost sense cap compromís i us oferiran els seus millors preus! Podreu comprovar la qualitat, seguretat i neteja dels seus serveis.

 

ralletes-form[1]ico2
T. 680 81 22 29
www.armengoltorra.com

 

 

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.