/ Bellesa / Barreges de color i tall Bob, el més nou en cabell

Barreges de color i tall Bob, el més nou en cabell

El color envaeix els cabells aquesta primavera-estiu, omplint de reflexos «naturals» i impossibles les melenes. Melenes, sí, perquè fins i tot els curts s’allarguen i creixen en volum, imposant-se el tall Bob, personalitzat per a cadascuna segons la seva cara i els seus gustos.

El Bob és el tall d’aquesta temporada. Un tall pràctic de portar i que admet diverses formes de pentinat, segons disposem els cabells cap a una o altra direcció, el que permet un canvi de look radical amb només un raspall i un producte de styling. La clau: clatell buidat i llarg a laterals i frontal, amb o sense serrell segons els gustos.

Llargs
L’altra gran aposta és el color, reforçada per les tècniques coloristes de les marques de perruqueria, que han aconseguit tècniques de coloració menys agressives i molt més versàtils. Així, els cabells es vesteixen de reflexos multicolors en el to del propi cabell (o del color amb el que haguem decidit tenyir-ho) o en mil colors, dolços o potents, segons la teva personalitat.

Mitjans
Com color de base, s’imposa el ros en tots els seus matisos, especialment el platí. També els vermells pugen en el rànquing. No obstant això, l’autèntica clau està en personalitzar el color, creant una coloració a mida de cadascuna com si es tractés d’un vestit d’alta costura. Una mica més fàcil d’aconseguir amb les noves tècniques de coloració.

 

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

img_20150504111620

img_20150504111909

img_20150504112004

Comments are disabled

Comments are closed.