/ Bellesa / De viatge i guapíssima!

De viatge i guapíssima!

Després d’hores d’espera a l’aeroport, d’un trajecte més o menys pesat, o d’un viatge en tren o per carretera amb el clar objectiu d’arribar com més aviat millor a la nostra destinació, la nostra pell acostuma a deixar entreveure els efectes de les hores de viatge. Sigues previnguda i guarda en el teu necesser de viatge uns quants cosmètics clau i segueix els següents consells que t’ajudaran a començar les teves vacances com una rosa…

Per arribar radiant al teu destí, el millor és començar a cuidar-te ja durant el viatge, així després no hauràs de malgastar ni un minut per “recomposar-te”. Els quatre punts fonamentals als quals has de prestar atenció durant el viatge és la hidratació i protecció del teu rostre, el descans dels teus ulls, el confort de les teves cames i la hidratació de les teves mans i braços.

Hidratació i protecció de la pell de la cara

Tant si viatges en avió, en tren o en cotxe, normalment la teva pell es resseca per l’acció de l’aire condicionat o dels canvis de pressurització en el cas dels avions. Per compensar-ho et recomanem que prenguis les següents precaucions:

1.- és millor que no et maquillis, sobretot si el viatge és llarg i has d’anar hidratant la cara freqüentment.
2.- polvoritza el teu rostre sovint amb aigua termal, que refresca i rehidrata la pell. Si ho desitges i no vas maquillada, pots utilitzar hidratant facial.
3.- si viatges en cotxe o en tren, recorda utilitzar una hidratant amb protecció solar, ja que la teva pell està exposada als raigs solars que es filtren per les finestretes.
4.- abans d’arribar, neteja ràpidament la cara amb una tovalloleta desmaquillant, hidràtala i procedeix a un ràpid maquillatge amb un toc de pols de sol, màscara de pestanyes i gloss als llavis.

Descans dels teus ulls

1.- si portes lents de contacte substitueix-les per ulleres, però si el viatge és curt, aplica’t llàgrimes artificials.
2.- possiblement arribaràs amb els ulls inflats per la retenció de líquids, i amb rastres de cansament. Per arribar amb una mirada radiant, vint minuts abans d’arribar aplica’t pegats relaxants per als ulls.
3.- unes gotes de llàgrima o col·liri donaran als teus ulls una brillantor especial, molt adequat a un inici de vacances.

Confort de les teves cames

Romandre diverses hores de viatge produeix molèsties a les cames, retenció de líquids i inflor dels peus. Per evitar-ho:

1.- utilitza roba còmoda i de cotó que no se t’ajusti a la cintura, ni a les cames.
2.- tria sabates sense taló, acordonats i amb sola de goma o sabatilles i, sempre que puguis, Descalça’t.
3.- si tens un mínim d’espai, intenta elevar una mica els peus, per exemple, posant-los sobre el teu equipatge de mà.
4.- aplica’t freqüentment una crema específica per alleugerir les cames. Són especialment eficaces les refrescants, que et deixaran una agradable sensació de frescor. La majoria d’aquestes cremes es poden utilitzar fins i tot sobre les mitjanes.
5.- si viatges en avió o tren aixeca’t de tant en tant i passeja pels passadissos. Quan estiguis asseguda, flexiona i estira les cames i fes girar els teus peus, per desentumir les articulacions.
6.- si vas amb cotxe, realitza parades freqüents i aprofita per beure aigua i per anar al bany.
7.- si viatges en avió pren un got d’aigua cada hora de vol. Evita els refrescos i altres begudes carbonatades, només t’inflaran el ventre.

Hidratació mans i braços

En general tota la pell que queda al descobert pateix algun grau de deshidratació.

1.- hidrata les teves mans i braços, realitzant un massatge circular ascendent.
2.- si vas amb cotxe o tren, utilitza un protector solar per als braços i escot, que sovint pateixen les conseqüències dels raigs solars que travessen els vidres de les finestretes.
3.- intenta no portar anells ni polseres o coleteros en les nines que impedeixin la correcta circulació sanguínia.

El teu petit necesser de mà de viatge

1.- hidratant facial amb SPF
2.- aigua termal
3.- tovalloletes netejadores hidratants
4.- pegats o crema relaxant per als ulls
5.- raspall i pasta de dents
6.- desodorant
7.- tovalloletes d’higiene íntima
8.- crema hidratant de mans
9.- crema refrescant per a les cames
10.- paleta de maquillatge
11.- màscara de pestanyes
12.- fragància fresca

 

Font: AMIC / Belleza Activa

 

guapa-deviatge

Comments are disabled

Comments are closed.