/ El Convit / Deseos y Chocolate

Deseos y Chocolate

Deseos y Chocolate. Una font d’excitant xocolata belga al vostre casament provocarà la millor impressió als vostres convidats.

deseosychocolate2014
ratillihoritzontal

Afegiu una font d’excitant xocolata belga al vostre casament i provocareu la millor impressió als vostres convidats deixant-los fascinats i amb un bon sabor de boca.
No només és deliciós, sinó que es tracta d’un entreteniment únic, diferent i que estarà en el centre de totes les mirades.

A Deseos y Chocolate s’encarreguen de tot! Ofereixen un servei personalitzat amb fonts de xocolata negra, xocolata amb llet, blanca o del vostre color preferit.

També podreu incloure dins del servei un variat buffet de llaminadures ple de colors i originalitat.

Una altra cosa a tenir en compte és que la seva passió per la innovació i els detalls, els porta a oferir-vos a les fonts de xocolata, a banda del servei habitual,  efectes de fum, bombolles, decoració d’acord amb el vostre esdeveniment, etc.

Recordeu que la xocolata belga que utilitzen ells és de primeríssima qualitat i està formulada per fluir correctament en totes les fonts de xocolata, sense haver d’afegir oli o llard de cacau.
La xocolata Sephra Gourmet Fondue està feta a partir d’una meravellosa barreja de fins ingredients que donen lloc una increïble aroma i a un sabor suau com la seda. Aquesta xocolata crea un efecte de cascada perfecte en totes les fonts de xocolata.

 

ralletes-form[1]ico2
Avenida del Mar, 40
43839 Creixell
T. 977 80 06 51
M. 677 405 915
www.deseosychocolate.com

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.