/ El Convit / El Paratge

El Paratge

El Paratge. El lloc ideal per celebrar el vostre casament!

paratge2014
ratillihoritzontal

El Paratge és un conjunt únic i discret d’interès artístic i arquitectònic envoltat de boscos i jardins enmig d’un parc forestal. Us ofereixen una cuina amb productes de primera qualitat, garantint l’èxit de qualsevol esdeveniment, una celebració al dia amb tot luxe de detalls. El lloc ideal per celebrar el vostre casament!

Bodes, esdeveniments socials i empresarials, festes…El Paratge disposa de diferents espais per organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment social. Aquest espai polivalent és ideal per a qualsevol ocasió, amb una cuina i un servei humà de qualitat, impecable i exigent. Una cuidada decoració que sens dubte contribueix en la creació d’un ambient acollidor, romàntic, elegant i simpàtic.

L’antiga casa rectoral, que es remunta més enllà del segle XI, us obre les seves portes. Destaquen la seva façana i la torre del campanar romànic de l’ermita, que us donen la benvinguda. El conjunt embolica la parròquia de Sant Esteve, popularment coneguda com Santuari de Santa Quitèria. Una ermita pre-gòtica, petita i acollidora amb restes romàniques que daten de l’any 900.

El Paratge es troba situat en el municipi de Vilanova del Vallès, que està tan sol a vint minuts de Barcelona.

Durant tot l’any, El Paratge us ofereix salons i jardins per als vostres grans esdeveniments o petites històries a celebrar. Tenen espais per a totes les ocasions! La finca es distribueix en espais interiors i exteriors, polivalents entre ells, sempre assegurant una única celebració al dia.

A la façana de l’ermita trobareu un espectacular mirador amb unes vistes úniques de tot el Vallès Oriental i unes romàntiques postes de sol.

El seu equip professional, flexible, dinàmic i sobretot proper, us ofereix un estil i idees innovadores, sortint de la monotonia clàssica. D’aquesta manera aconseguiran que el vostre esdeveniment sigui del tot inoblidable!

 

ralletes-form[1]ico2
Psg. Sta. Quitèria, s/n
08410 Vilanova del Vallés
T. 93 845 90 82
M. 629 93 12 71
www.elparatge.com

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.