/ Bellesa / Els 10 consells de Leonor Grayl per a una cabell 10

Els 10 consells de Leonor Grayl per a una cabell 10

El cabell és un dels nostres principals atributs de bellesa. Pots anar sense maquillar, però si el teu cabell és brillant, posseeix un bon tall i té un aspecte sa i atractiu, la teva imatge serà perfecta. No obstant això si vas maquillada i el teu cabell està fet un desastre, la imatge global serà nefasta. Però no sempre tenir un cabell bonic i amb cura vol dir gastar diners en ell, l’important és cuidar, mimar i dedicar les atencions que mereix. Caroline Greyl, presidenta de la signatura de cosmètica capil·lar Leonor Greyl ens dóna les claus per mantenir bell i sa.

1.- Raspalla el cabell sempre en sec i abans del rentat. Això garanteix un desembolic segur i sense trencament, ja que el cabell humit és més feble.
2.- Neteja pintes i raspalls amb regularitat, la brutícia que s’acumula en ells fa malbé el cabell i li resta brillantor.
3.- Tria el xampú segons el cuir cabellut, no et guiïs pel teu tipus de cabell, sinó per la necessitat del cuir cabellut. A més, tingues molt en compte que els xampús que produeixen més escuma no només no són millors, sinó que a més solen ser més agressius.
4.- Renta només les arrels, no cal aplicar xampú ni fregar la resta de la cabellera.
5.- Si rentes el teu cabell amb freqüència, no reapliquis el xampú. Si t’agrada rentar-te els cabells cada dia o cada dos dies, fes una sola aplicació de xampú i aclareix a fons. No en necessites més!
6.- L’oli capil·lar, un bàsic. Aplica l’oli especial per al cabell en cuir i puntes abans de rentar el cabell. Desembolica el cabell i el nodreix i mima en profunditat des de dins, potenciant la seva brillantor.
7.- El rentat ha de durar tres minuts, com a mínim! En aquest temps s’aplica el xampú, es fa un massatge al cuir cabellut per afavorir la circulació, i s’afegeix aigua a poc a poc per emulsionar el producte mentre segueixes fent un massatge. Realitza aquests gestos durant tres minuts per beneficiar-te de totes les propietats del producte i assegurar-te que arrels i cuir cabellut queden realment nets.
8.-Aplica la màscara segons el teu tipus de cabell: sec, arrissat, fi … I mai l’apliquis sobre l’arrel, o perdràs volum. Tampoc la deixis més temps del recomanat ja que el cabell tendirà a assecar-se.
9.- Adapta el teu ritual capil·lar en funció d’on siguis. El clima i el tipus d’aigua afecten i molt al teu cabell i el seu estat.
10.- Protegeix el cabell. Mai el sequis sense haver aplicat abans un protector termal sense aclarit en cuir i puntes.

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

cabells10

Comments are disabled

Comments are closed.