/ Blog / Entregues de boda per a convidats especials

Entregues de boda per a convidats especials

Per tipus de regals:

Pastís: A un convidat que celebra el seu aniversari el mateix dia de la boda o bé que celebra alguna ocasió especial com, per exemple, una parella que faci anys de casats, etc.

Cigonya:
A aquella amiga o familiar tan especial que està desitjant tenir un fill o està embarassada (o fa poc temps que l’ha tingut).

Ram: La tradició diu que el ram s’ha de llençar. Tot i que avui en dia molt poques són les que segueixen aquesta tradició. El que s’acostuma a fer és entregar el ram a alguna convidada soltera que vulgueu que trobi parella.

Parella de nuvis: A la parella que es casarà aviat o alguna parella que voleu que es casi (per si s’animen a fer-ho).

Lliga: La tradició diu que els amics del nuvi corrien darrera de la núvia per aconseguir treure-li la lliga, avui en dia és la núvia qui decideix lliurar la lliga a qui ella vol, ja sigui un noi solter com una noia soltera, com a símbol per a que trobin parella.

A persones importants:

Padrí: Li podeu regalar alguna cosa relacionada amb la pel•lícula “El Padrino”: un pòster, la trilogia en pel·lícula, la banda sonora.

Mares: El que és típic són les flors o les plantes, tot i que també les podeu sorprendre amb alguna cosa especial feta per vosaltres o un viatge (que també el podran aprofitar amb els vostres pares).

Àvies: També és típic regalar flors o plantes, tot i que podeu sorprendre-les amb alguna joia, o alguna cosa feta per vosaltres.

Nen/a dels anells: Si algú us ha portat els anells podeu regalar-li el coixí dels anells.

Amics o altres familiars especials: Si teniu algun amic o familiar que us ha ajudat a preparar la boda o que us ha ajudat al llarg de tota la vostra vida, feu-li un regalet especial. Podeu regalar-li alguna cosa que sabeu que li agrada molt, una placa amb un text d’agraïment, etc.

 

 

ossos-boda

Comments are disabled

Comments are closed.