/ Gaudí Núvies 2014 / Inmaculada Garcia Col·lecció 2015

Inmaculada Garcia Col·lecció 2015

InmaculadaGarcia

La nova col·lecció 2015 de núvia Inmaculada García ens remet al passat, inspirada en les primeres dècades de tres importants segles XVIII – XIX – XX, obtenint de cada segle una font d’inspiració molt subtil.

En la primera dècada de la seva nova col·lecció, la més barroca, han jugat un paper molt important els tapissos, les blondes, els encaixos, les faldilles voluminoses, els cossets, tot el que evoca un estil de vestit cortesà del segle XVIII, on les esquenes tenen un protagonisme important i els encaixos sembla que estiguin incrustats en la pell. En quant als colors, la firma ha treballat des del blanc fins a un ivori vainilla.

La presentació de la seva segona línia, Tenderness, inspirada en el segle XIX ha volgut destacar la sensibilitat, el romanticisme i el llanguiment en els vestits, amb encaixos, chantilly, barreja de tuls amb una gran vaporositat, talls imperi, mànigues petites i llargues i molta transparència, marcant cintura i sobretot la subtilesa d’una núvia molt lleugera i sensual.

La seva tercera línia de col·lecció, Au féminin, inspirada en les primeres dècades del segle XX, té un aire chic, desenfadat, amb un toc divertit, utilitzant molts volants escalonats, tul, plumeti, encaixos i chantilly, models de cintura més baixa i colls caixa.

Can't display images:

 

Comments are disabled

Comments are closed.