/ El Convit / La Cucanya

La Cucanya

Restaurant La Cucanya. Restauració tradicional gastronòmica i organització de banquets i esdeveniments.

cucanya2014
ratillihoritzontal

El Restaurant La Cucanya és un establiment l’activitat del qual va dirigida a la restauració tradicional gastronòmica i a l’organització de banquets i esdeveniments. A més d’un menjador dedicat a la restauració gastronòmica obert tots els dies, el seu restaurant a Vilanova disposa de diversos salons privats per a realitzar tot tipus de celebracions, noces, reunions, conferències o menjars amb capacitats que van dels 18 als 240 comensals.

L’oferta gastronòmica és molt extensa i es focalitza en la cuina mediterrània, local i tradicional sempre mantenint-la actual i actualitzada. La carta del seu restaurant a Vilanova està sotmesa a constant renovació, oferint cada tres mesos una nova Carta de Temporada amb productes en el seu moment òptim de consum. Tampoc cal oblidar la cuina marinera i la posada en valor dels productes locals d’altíssima qualitat com la Gamba de Vilanova.

Juntament amb l’oferta gastronòmica, l’atractiu més fort del restaurant és la privilegiada situació geogràfica, enganxat al mar, amb unes fabuloses vistes al mediterrani, a les platges i al port. Fora del nucli urbà, amb extensos jardins i amb una àmplia àrea de pàrquing gratuït dins del recinte privat, La Cucanya és un lloc ideal tant per a un menjar en parella com per al vostre esdeveniment o celebració aportant privadesa, tranquil·litat i aire lliure.

LA CERIMÒNIA, AMB ELLS

Us ofereixen la possibilitat de celebrar la vostra cerimònia civil en els seus espectaculars jardins, enfront del mar i amb vista a la platja de Vilanova. Es tracta d’un espai idíl·lic per a la celebració d’unes noces a Vilanova, així com d’un preciós reportatge fotogràfic, sempre amb el mar com a motiu principal.

Els seus serveis per a noces inclouen, a més, altres serveis per completar el vostre dia més especial. Entre els més destacats, es troben els serveis vinculats a la música, com el seu DJ o la possibilitat d’organitzar un concert per amenitzar la vostra celebració, els espectacles i els serveis de fotografia. A més, compten amb servei de mainadera, així com la possibilitat d’encarregar un castell de focs o fins i tot una zona per a l’aterratge d’helicòpters.

 

ralletes-form[1]ico2
El Racó de Santa Llúcia, s/n,
08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona
93.815.19.34
www.restaurantlacucanya.com

 

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.