/ Blog / Música per a cada moment de la cerimònia

Música per a cada moment de la cerimònia

Cal tenir-ho present

Marxa d’entrada: Ha de ser alguna cosa amb ritme i alegre com per exemple la marxa nupcial “El somni d’una nit d’estiu” de Félix Mendelssohn o si vols ser més original, una marxa barroca com la de H.Purcell o J.Clark.

Salm responsorial: Alguna ària de qualsevol Oratori o Òpera barroca, com “El Messies” de Haendel, Bach, Mozart o Vivaldi.

Al·leluia: Ha de ser una cosa breu i alegre, aquest cant es fa abans del evangeli. Suggerim a G.F. Haendel, W.A. Moxart o J.S. Bach.

Ofertori: S’acostuma a cantar un Ave Maria, la més sol·licitada és la de F.Schubert, però hi ha d’altres com la de C.Gounod, G.Verdi o Caccini.

Sant: Es pot escollir entre una música alegre com la de Mozart o Haydn o per alguna cosa més solemne com la de Schubert o Bach.

Pau: Es pot escollir una cançó emotiva com pot ser el “Cant dels Ocells”.

Comunió: En aquest instant es requereix més temps de música, algunes de les obres més sol·licitades són “Panis Angelicus” de C. Frank, “Ave Verum Corpus” de W.A Mozart, “Laudate Dominum” de Mozart o el duet de “La Creació” de F.J. Haydn.

Abans de la benedicció final: Es pot escollir el tradicional cant català del Virolai.

Entrega del ram a la Verge: En el cas de realitzar aquest especial lliurament, es podrien cantar els Goigs dedicats a la Patrona de l’Església.

Sortida:
És un moment feliç, per aquest motiu s’ha d’escollir una cosa alegre i emotiva com la “Marxa Nupcial” de Lohengrin, R. Agner o el “Canticorum” del “Judas Maccabaeus” de G.F. Haendel.

 

piano-boda[1]

Comments are disabled

Comments are closed.