/ Amor / L’amor no té etiquetes

L’amor no té etiquetes

Una pantalla gegant de rajos X situada a Santa Mònica (Califòrnia) va reunir desenes de persones el passat dia de Sant Valentí. Darrere d’aquesta hi havia dues persones besant-se, abraçant-se, ballant… però els espectadors només podien veure els seus esquelets, sense cap pista sobre què s’amagava darrere. La sorpresa arribava quan es descobria que les parelles eren de persones del mateix sexe, de diferent raça, de diferents religions, d’edat avançada, etc.

‘Abans que res, tots som humans. És temps d’abraçar la diversitat. Cal deixar les etiquetes a un costat, en nom de l’amor’ és el que proclamava ‘Love Have no Labels’ (L’amor no té etiquetes), aquesta campanya contra la discriminació.

L’acció està finançada per vuit organitzacions, entre elles Human Rights Campaign o la Lliga Anti-Difamació. A la web, ofereixen consells per intentar lluitar contra aquests prejudicis a la feina, en públic o en el col·legi: per exemple, evitar expressions com ‘és bipolar’ o contestar ‘et sembla graciós?’ a algú que faci una broma contra certs col·lectius, com els gais. També proposen un test perquè els lectors reflexionin sobre actituds discriminatòries que fan de manera inconscient.

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.