/ Gaudí Núvies 2014 / Rosa Clarà Col·lecció 2015

Rosa Clarà Col·lecció 2015

RosaClara

Brodats d’encaix amb motius florals, tocs de pedreria i esquenes sensacionals, són els principals elements que integren la nova col·lecció de núvia de Rosa Clarà pel 2015, una col·lecció inspirada en la sensualitat de la dona i definida per quatre línies principals.

La primera línia la formen vestits de gran caiguda amb romàntics detalls brodats sobre tuls transparents i subtils tocs de pedreria.
Faldilles amb poc volum que combinades amb meravellosos cossos deixen a la llum
increïbles esquenes que aporten a la núvia senzillesa i elegància.

La segona línia està composada per vestits amb faldilles de gran volum, en aquesta predominen els teixits més tradicionals com el mikado o l’otomà de seda.
Vestits romàntics que integren evidents detalls com grans llaços o pedreria en la cintura realçant la figura de la núvia.

Vestits de volum brodats artesanalment amb espectaculars motius florals sobre tuls transparents formen la tercera línia d’aquesta nova col·lecció. Delicats vestits de tul i gasa que inspiren romanticisme i bellesa.

La quarta línia és sens dubte la més seductora de la col·lecció, inclou cossos amb corts sirena entallats i cridaners escots ideals per a les núvies més atrevides.
Segueixen predominant els motius florals brodats a mà sobre delicats tuls de seda, la pedreria i les esquenes a l’aire.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.