/ Gaudí Núvies 2015 / YolanCris Col·lecció 2016

YolanCris Col·lecció 2016

yolancris-2015

Aquest 2015 YolanCris compleix 10 anys d’alta costura. Una dècada de somnis complerts i evolució professional.
En tan sols una dècada, les germanes Yolanda i Cristina Pérez han aconseguit crear de la idea sorgida d’un somni que va néixer al 2005, una empresa sòlida i plena d’èxit que, des del seu Atelier, realitza cada any dues col·leccions d’alta costura per a núvia i festa gràcies a les quals es reafirmen els seus valors de marca pionera en el sector nupcial.’
La nova col·lecció de núvia de YolanCris rep el nom d’Orquídea, la flor més bella i inusual del món. Una flor d’una gran delicadesa i bellesa que requereix molt de temps de dedicació. De la mateixa manera, YolanCris cuida i crea les seves col·leccions de núvia; una feina intensa que es mostra i resumeix en la dècada d’estudi i creació constant de dissenys de qualitat.
S’aposta per l’originalitat del disseny en els seus vestits de núvia i per una alta qualitat tant del seu producte com dels valors artesanals amb els quals ha aconseguit conquerir el món.
Això, juntament amb el handicap d’una producció local a l’Atelier de Barcelona, són els conceptes que fan que els dissenys de YolanCris siguin valorats i reconeguts mundialment en més de 350 punts de venda a tot el món.

 

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.