/ Bellesa / Com presumir de contorn de llavis

Com presumir de contorn de llavis

Avui ens toca parlar del contorn de llavis que és, al costat del dels ulls, la zona més propensa als signes d’envelliment a la cara. Et presentem aquí uns quants consells que pots tenir en compte per a la cura d’aquesta àrea:

– Hidratació: l’aigua és sempre fonamental perquè la pell estigui llisa i fresca, i en el contorn dels llavis no és diferent. Afegeix un bàlsam labial quan notis sequedat i t’aportarà un plus d’hidratació perfecte.

– Exfoliar: et recomanem que, almenys una vegada a la setmana, apliquis una màscara a base de sucre i mel sobre la zona dels llavis i la deixis reposar deu minuts, i veuràs que bon efecte.

– Vitamina C: és ben sabut que la vitamina C és un aliat per a la nostra salut i per a la nostra bellesa … i aquí l’efecte és especialment visible. Combat la calor bevent suc de taronja, i … notaràs la diferència!

– Adéu a les mossegades i als gestos bruscos: quan ens trobem en situacions de nervis i estrès, les dones solem mossegar els llavis. Però si vols tenir uns llavis bonics has d’evitar a tota costa aquest costum, com també les ganyotes exagerades.

– Protegir del sol: utilitza sempre protectors solars per prevenir l’aparició de marques i arrugues.

– Maquillatge = sequedat: les bases, els productes de maquillatge i les barres de llavis ressequen molt la pell. Per això, un kit de make up ideal hauria de contenir productes que respectin el PH de la pell.

– Evita l’excés de fum: el tabac afavoreix l’envelliment de la zona dels llavis amb la calor i vapors que desprèn. I què dir de les conegudes arruguetes de la fumadora!

– Descansa, pren-te el teu temps: per estar bella és indispensable estar ben descansada, ja que la ment i el cos es relaxen i disminueixen els signes de l’edat en la pell, sobretot en zones tan vulnerables a l’envelliment com el contorn de llavis i ulls.

– Cosmètics adequats: cada zona del nostre rostre exigeix unes cures específiques

Font: Belleza Activa / AMIC

 

 

llavis-espectaculars

Comments are disabled

Comments are closed.