/ Barcelona Bridal Week 2017 / Pronovias Col·lecció 2018

Pronovias Col·lecció 2018

PRONOVIAS, marca líder mundial del sector nupcial, va presentar en el marc de la BBFW la nova col·lecció de Atelier Pronovias, realitzada pel director creatiu de la firma, Hervé Moreau. Les noves propostes han estat confeccionades des del mínim detall al taller de disseny de PRONOVIAS per vestir els somnis de totes les núvies.

Aquest any, la firma utilitza el crepè amb efecte drapejat per aportar més moviment a les peces i proposa com a novetat el crepè brocat, un teixit revolucionari que descobreix un dibuix de relleus visualment únic. La marca aposta per teixits com la gassa treballada en micro drapejats, el chiffon, el ras mòrbid, l’organdí i el mikado de seda. Prenen protagonisme especial els brodats de pedreria que cobreixen tot el cos, que converteixen els dissenys en autèntiques joies.

Es renova el clàssic tall sirena amb jocs de proporcions que permeten escots laterals i frontals més pronunciats, les esquenes s’accentuen i les obertures a la cama s’exageren.

A més, les noves construccions de cotilla interior permeten escots únics que potencien encara més la sensualitat de la núvia. Detalls com les mitenes drapejades i els canesús s’incorporen als dissenys més romàntics.

Afegit a l’èxit dels vestits transformables, s’incorporen a la col·lecció els vels-capa extraïbles que, juntament amb les sobrefaldilles, ofereixen un ampli ventall de possibilitats.

La paleta de colors que predomina en les noves col·leccions de la firma se centra en blancs òptics decorats amb detalls metal·litzats i daurats, que aporten un toc de luxe i de sofisticació. La nova col·lecció reflecteix l’elegància contemporània, perquè la bellesa i la comoditat siguin les millors aliades de la núvia.

 

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.