/ Blog / Boda Reial a Bhutan

Boda Reial a Bhutan

Als seus 31 anys, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck és considerat el monarca més jove del planeta.

El regne budista de l’Himàlaia va celebrar ahir l’enllaç del seu monarca, Jigme Khesar Wangchuk, de 31 anys i educat a Oxford, amb Jetsun Pema, de 21 anys i estudiant en el Regents College de Londres; un esdeveniment que se celebrarà durant tres dies.

La cerimònia va tenir elefants, cavalls blancs, monjos budistes cantant i nens recitant poemes… Ella li va oferir un calze d’ambrosia que simbolitza la vida eterna i ell va col·locar una corona sobre el seu cap. Per petició del monarca, no hi van assistir els seus col·legues globals. A l’acabar la cerimònia, com és costum, el rei va marxar amb la plebs, que esperaba a les portes de la fortalesa del segle XVII.

Aquesta és la tercera Boda Reial de l’any després de les celebrades a Anglaterra i Mònaco. Després de viure l’enllaç dels ducs de Cambridge i el del príncep Albert de Mònaco amb Charlene Wittstock, la democràcia més jove del món veurà per fi complert el somni del seu rei.

Als seus 31 anys, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck és considerat el monarca més jove del planeta i ha trobat en Jetsun Pema a la persona amb qui passar la resta de la seva vida. Poc se sap de la jove que ha robat el cor del rei del petit regne Himàlaia, una bella estudiant universitària deu anys menor que ell que fa mesos que acompanya a Jigme Khesar Namgyel Wangchuck en els seus viatges. Només se sap que ha estudiat a l’Índia i el Regne Unit i és una apassionada de la pintura i el bàsquet.

 

boda-real-bhutan[1]

Comments are disabled

Comments are closed.