/ Blog / Superboda

Superboda

Els geeks també són sexis

Els casaments amb elements de còmic i del món de l’anime són una tendència creixent entre els nuvis més atrevits.

La feliç parella que us presentem a continuació era tan fanàtica dels còmics que va tematitzar tota la boda i la recepció (invitacions, pastís…) al voltant de Superman i Harley Quinn.

I és que en Jonathan i la Jessica Carroll van apostar per celebrar una Superboda!
I no només ells van voler que el seu dia fos divertit i diferent, sinó que els seus padrins de noces també van ser engalanats amb les millors robes per poder celebrar aquest esdeveniment nupcial.

Els vestits masculins eren de Superman: negres amb el logotip ‘S’, basat en el símbol de la pel·lícula ‘Superman Returns’.

La Jessica, en canvi, va optar per un vestit de núvia més tradicional. En va triar un que li recordava a la Neo Queen Serenity, de Sailor Moon. Però, per anar a conjunt amb el seu futur espòs, va triar alguns objectes de la boda que, pels colors vermell i negre, recordaven a la Harley Quinn. Per exemple, va posar-se una lliga de color amb el logotip d’una petita ‘S’ de Superman, va optar per tenir un ram vermell, i el seu anell de compromís era un anell de plata amb diamants petits negres rodejant-lo i tres diamants al centre de color vermell.

I, per a tenir-ho tot a la perfecció,  les seves dames d’honor anaven vestides de negre amb rams vermells simulant els colors de la princesa pallasso més criminal de la història del cinema.

Més informació a Geeks are Sexy  www.geeksaresexy.net

boda-superman[1]

Comments are disabled

Comments are closed.