/ Bellesa / Colors frescos i lluminosos en el maquillatge de primavera

Colors frescos i lluminosos en el maquillatge de primavera

Encara que l’hivern sembla que és just ara quan decideix fer acte de presència, estem a punt d’entrar a la primavera i tenim ganes de gaudir de colors més acords amb aquesta estació. Et presentem les tendències de maquillatge de primavera i les claus perquè puguis aplicar-te-les amb comoditat i estiguis guapíssima amb elles.

Comença per aconseguir un eye-liner de color blau turquesa, cel o navy, o, si ho prefereixes verd clorofil·la, porpra, violeta … El llapis de ulls és el producte de maquillatge imprescindible aquesta temporada i convertirà qualsevol look d’diari en una festa. La clau perquè el portis a la moda és fer un traç sobre l’arrel de les pestanyes en la parpella superior. La línia pot ser més o menys gruixuda, segons el teu gust, i pots allargar al que Amy Winehouse, elevant cap a les temples, o no. Si ets de les que s’aferra al eye-liner negre, sincerament, prova-ho amb color, perquè et sorprendrà i et agradaràs. També pots aconseguir realitzar la línia amb un pinzell adequat i ombres en pols, tot i que costa molt més mantenir un traç definit.

La segona clau és un rostre impecable i amb rubor, ja sigui rosa o bronzejat, segons el teu to de cutis. Tot i que el Contouring ja no regni en les propostes de la temporada (encara sort!), Sí que ha deixat seqüela i es modelen les cares jugant amb els fons de maquillatge i els colorets. Recorda: si vols «aprimar» la cara, maquilla la part baixa dels pòmuls cap a les orelles amb un to de pols bronzejadors lleugerament més fosc que el fons de maquillatge que fas servir habitualment. Si vols donar una imatge juvenil, accentua les galtes amb un rubor il·luminador en rosa o préssec just a la part més alta dels pòmuls quan somrius. Utilitza un fons de maquillatge el més semblant al teu to de pell que t’aporti transparència i «suculència»: els maquillatges «encartonats» han passat a la història i és el moment de sentir-se còmoda. Per això, la base o «primer» es torna indispensable i, en alguns casos, fins i tot substitueix al fons amb color gràcies a la lluminositat i uniformitat de cutis que proporciona. En el nostre post Descobreix els trucs de maquillatge que vam aprendre al Taller de Maquillatge amb Dior Forever trobaràs informació sobre com utilitzar la base de maquillatge i com escollir el teu fons de color perfecte.

El tercer puntal d’aquests looks són els llavis superjugosos i plens de color. Del rosa pal al vermell foc, passant per fúcsies, porpres i corals, els llavis es vesteixen amb brillantors transparents que augmenten el seu volum. Les barres de llavis canvien de textura i són autèntics bàlsams que hidraten i proporcionen tractament. La clau per a un somriure atractiu: brillantor, brillantor, brillantor.

 

Font: AMIC /Belleza Activa

 

 

maquillatge-primavera-2016

Comments are disabled

Comments are closed.