/ Blog / Cotó Films: capten emocions i les fan inoblidables

Cotó Films: capten emocions i les fan inoblidables

La directora de Cotó Films, Júlia Bagaria Portet, es va formar a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, especialitzant-se en muntatge, i posteriorment va treballar a una de les empreses de vídeos de casaments més reconegudes de Londres, filmant i editant vídeos de casament. També es va formar a Los Angeles (EUA) on hi resideixen els seus ídols pel que fa a qualitat cinematogràfica de vídeos de casament.

La Júlia s’encarrega personalment de tot el procés d’elaboració del vídeo. Ella sap que per fer un film extraordinari, un que no serà només una successió d’imatges, sinó que explicarà la història de la parella, del seu dia, de les emocions i de les il·lusions d’aquest esdeveniment tan especial, cal conèixer molt bé la parella.

Mesos abans del casament, davant d’una tassa de cafè, escolta atentament la parella i així els va coneixent. No escatima esforços per arribar al dia del casament amb un guió que haurà ideat, convençuda de quin ha de ser el fil conductor de la història de cada parella.

El dia del casament, la Júlia ho té tot previst. Sap tot el que passarà minut a minut. Sap on ha de ser i quan hi ha de ser per captar aquell moment que no es tornarà a repetir mai més. És gràcies a aquest treball previ que els seus vídeos recullen a la perfecció tots els detalls més importants de la cerimònia, del convit, de la festa. Les mirades de complicitat, les emocions, aquells detalls que a ella no li se li escaparan. Tot això intentant passar desapercebuda, perquè la discreció és un altre dels objectius de la Júlia; que la parella perdi la noció de que hi ha càmeres filmant.

La formació de la Júlia és en cinematografia amb l’especialitat de muntadora. És per això que, per a la Júlia, durant la postproducció és quan la realitat captada amb les seves càmeres el dia del casament es converteix en màgia. Mesclant l’àudio, la música, el ritme i els moviments, amb estudiades combinacions i tècniques d’edició, sap com treure el màxim partit de tot el material filmat, per extreure’n un resum emocionant i inoblidable.
El resultat final és un vídeo d’una gran qualitat, que emociona i entusiasma perquè expressa amb una gran sensibilitat i ritme extraordinaris tots els sentiments d’aquest dia. Així les parelles, els seus familiars i els seus amics podran reviure una i una altra vegada el dia més important de les seves vides.

 

Comments are disabled

Comments are closed.