/ Bellesa / Trucs de maquillatge per evitar l’efecte ull caigut

Trucs de maquillatge per evitar l’efecte ull caigut

El maquillatge ens apassiona pels seus colors i textures, però també perquè ens permet dissimular petites imperfeccions: ulleres, granets, brillantors, etc. Per exemple, ens pot ajudar amb l’anomenat efecte ull caigut, que algunes persones tenen de forma natural i als altres els surt amb l’edat, quan les parpelles perden elasticitat i comencen a caure.

Com pots saber si és el teu cas? Mira’t en un mirall de front i fixa’t en si la part que es mou de la parpella es veu o no. Si aquesta zona queda oculta o encaputxada vol dir que els teus ulls requereixen d’una tècnica específica per poder-los treure partit. En cas contrari corres el risc que semblin més petits o tristos.

Stop efecte ull caigut
Stephanie Lange és una maquilladora i youtuber australiana que té un munt de tutorials a internet relacionats amb l’efecte ull caigut i com dissimular-ho a través del maquillatge. I parla per experiència pròpia!

Aquí van alguns dels seus consells:

  • No apliquis l’il·luminador a tot el parpella. Per crear un efecte lífting és millor utilitzar-sol sota l’arc de la cella i al lacrimal.
  • L’ombra d’ulls ha d’anar més enllà de la parpella mòbil i difuminar-la per les vores. Com ho sabràs? Si en obrir els ulls el color desapareix és que has de pintar una mica més amunt. No utilitzis una ombra massa fosca.
  • Per a la ratlla de l’ull, Stephanie recomana utilitzar llapis d’ulls i pintar la línia arran de les pestanyes, així com la línia d’aigua interna, perquè la parpella sembli més àmplia.
  • No utilitzis ombres fosques a la parpella inferior, perquè només accentuaràs l’efecte ull caigut. L’única cosa que has de fer és equilibrar el color amb el de la parpella superior.
  • La màscara de pestanyes serà la teva gran aliada. Aplica de l’arrel a les puntes en ziga-zaga perquè es vegin més llargues i plenes de volum. Un altre truc? Mantingues la mirada cap avall o tanca els ulls mentre s’asseca el maquillatge perquè no et quedin aquestes antiestètiques taques a la parpella, que a més són molt difícils de treure sense fer malbé la resta del maquillatge.

Font: AMIC / Belleza Activa

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.