/ Bellesa / El nuvi amb tupè!

El nuvi amb tupè!

I ben guapos que estaran!

Aquest estiu les tendències de pentinat masculí recuperen el tupè com a element estrella. Encara que no a l’estil John Travolta, sinó molt més desenfadats, despentinats i, molt important, amb reflexos de llum. Us ho expliquem.

Com podeu veure a les fotografies, que en aquest cas expliquen molt més i millor que les paraules, el tupè és el protagonista dels pentinats masculins aquesta temporada. Com sempre, la clau es troba en el tall: cabells, en general, molt curts sobre el clatell, esculpits cap amunt en els laterals i llargs a la part alta del cap, que cauen cap endavant en forma de serrell o es pentinen cap enrere en tupè, segons el look que es vulgui mostrar: noi dolent o dolç seductor, i que creen un efecte de volum extra llarg (XL) sense haver de passar calor.

Els matisos de color potencien l’efecte volum, de manera que es realitzen metxes en forma de reflexos tradicionals (efecte Sunlight), com metxes californianes (Beach-Blonde), o com un focus de llum sobre una zona determinada, l’efecte Splashlight que ha imposat aquest estiu (pots trobar més informació sobre això en el nostre post Volum, color, llum i fantasia, les claus del cabell per a aquest estiu). La idea és imitar l’efecte que de forma natural produeix el sol sobre el cabell, proporcionant matisos que van des del ros al rogenc per donar un toc estiuenc.

Font: ACPG / Bellesa Activa

guapus[1]

 

Comments are disabled

Comments are closed.