/ Bellesa / El serrell és tendència

El serrell és tendència

Recte, arrodonit, desenfadat o perfectament pentinat, i molt llarg, a l’alçada dels ulls o, fins i tot, una mica més. El serrell és tendència i proporciona un look molt afavoridor, ja que emmarca la cara i potencia la mirada. T’expliquem com portar, com cuidar-lo i com maquillar-te.

El serrell proporciona molta versatilitat al pentinat i permet canvis de look ràpids i fàcils. A més, es pot portar tant amb cabells curts com llargs. No obstant això, i encara que està de moda, hi ha qui no s’atreveix a fer servir serrell pel temor que engreixi la pell del front i apareguin granets i punts negres. Per això és important saber que el serrell no greixa la pell. És cert que si es té la pell greixosa amb tendència a presentar grans o acne, els cabells a la cara pot agreujar el problema. Però no perquè greixatge més, sinó perquè se sol tocar els cabells i la pell amb les mans, “arrossegant” la infecció i la brutícia pel cutis. Per això, és important que si es té la pell greixosa s’apliquin diàriament cosmètics que equilibrin el cutis i evitin la secreció sebàcia. I no us toqueu contínuament el cabell i la pell.

Però si la pell és normal o seca, el serrell no produirà un augment de greix a la pell ni impedirà que aquesta respiri.

Com portar-ho
Es porta llarg, a l’altura de les celles i, les que s’atreveixen, una mica més. No obstant això, la mesura ideal és la que ens permet veure sense que el cabell ens molesti. En cas contrari, és fàcil que ho apartem una i altra vegada de la cara sense adonar-nos, propiciant que el cabell i la pell del front s’embrutin amb el frec de les mans.

D’altra banda, pots portar el cabell llis, arrissat o ondulat, perquè en tots queda bé el serrell. I, encara que l’estil que més es veu és el desenfadat, per a la nit o les ocasions especials el serrell es pentina i es fixa per que ni un cabell fuita a la forma desitjada.

Com cuidar-ho
El més important és mantenir el llarg en la seva justa mesura, el que pot fer que augmentin les teves visites a la perruqueria. Segons l’estil que desitgis, aplica el cosmètic de modelat adequat per a allisar, mantenir el ris, proporcionar brillantor, etc. Per aconseguir l’efecte despentinat el més indicat és assecar “despentinant-lo” i buidant-lo amb els dits, de manera que no cal allisar.

Podem recórrer als productes de styling de cabell per mantenir el serrell al seu lloc. Però és molt important que, un cop li hagis donat forma, no el toquis gaire, ja que és el que fa que s’embruti. Per assegurar-nos que no ho fem, hem de mantenir sempre un llarg perfecte que no sigui incòmode ni entorpeixi la vista.

Com maquillar-nos
Òbviament, el maquillatge dependrà del look que vulguem tenir, però és imprescindible ressaltar els ulls per evitar que quedin “ocults” pel serrell.

Així, per a un estil natural i desenfadat, aplicarem un maquillatge natural en tot el rostre, que unifiqui el to, i maquillarem els ulls amb eye-liner en negre i màscara de pestanyes negra. Una barra de llavis en rosa suau proporcionarà un aspecte net, mentre que un vermell tardor en matèria ens aportarà un toc de seguretat i autoestima.

 

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

serrell

Comments are disabled

Comments are closed.