/ Gaudí Núvies 2015 / Miquel Suay Col·lecció 2016

Miquel Suay Col·lecció 2016

miquel-suay-2015

 

Miquel Suay inspira la seva nova col·lecció de núvia Epifany en les essències que atorguem als objectes, donant-li als vestits sentiment i simbolisme, prenent així la qualitat com únic significat.
L’epifania, un descobriment d’una veritat personal i essencial que manca d’existència, va ser un concepte que destacà per primera vegada l’autor irlandès James Joyce a la literatura.
Joyce es qüestionà el status quo establert entre els sentiments i l’existència, sotmès a judici el món tal com l’observem. D’aquesta manera, accions rutinàries de la vida quotidiana prenien sentit i respectaven l’essència de l’individu El literat tenia un caràcter rebel i profund plasmant als seus llibres l’existencialisme a través del realisme, el naturalisme i el simbolisme. La col·lecció es caracteritza per la dolçor i la sensualitat, en parts iguals, que defineixen la figura femenina i la personalitat de dones segures. Creacions per a dones somniadores amb formes de princesa, així com vestits entallats i realçant les corbes de la figura femenina. Teixits transparents amb talls irregulars i superposats que cauen amb delicadesa i elegància harmonitzant cada pas.

Esquenes infinites amb encaixos, transparències subtils, espatlles al descobert i detalls brillants creats per captar totes les mirades. Es troben peces transformables amb mànigues que es treuen i es posen, cossos i complements que es superposen a preciosos vestits, permetent així un look diferent per a cada moment en aquell dia especial.
Epifany es un descobriment de l’ànima de Joyce, on es revela l’essència d’una idea com la materialització d’un vestit de núvia.

El dissenyador Miquel Suay uneix en aquesta col·lecció objectes i vivències mitjançant les costures.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.