/ Horòscop / El teu 2015 segons els astres

El teu 2015 segons els astres

Estem a les portes d’un any nou i hem d’estar preparats pels canvis que ens venen a sobre, és important saber enfocar les coses amb energia i alegria perquè tot vagi millor.

ÀRIES: no us atabaleu si veieu que hi ha moltes coses que s’emboliquen al vostre voltant, sobretot en el nivell familiar hi haurà molts canvis i fins i tot algun trencament d’esquemes. És important que sigueu valents i tingueu la ment oberta per tots els moviments que es preparen. És molt possible que veieu com algunes coses, idees o projectes se us esmorronen, però no us ho agafeu pas malament, de vegades és important saber acceptar els canvis i les novetats. Per tant si una cosa que perseguiu se us aparta, obriu bé els ulls que darrera vindrà alguna cosa millor. En el tema de l’amor sereu molt originals i necessitareu fer les coses diferents al que heu fet sempre, la cosa pot ser divertida i força interessant, si no teniu parella i en voleu ja us podeu posar les piles que aquest any promet, i si ja esteu bé amb el tema, manteniu-ho bé.

TAURE: la necessitat de comunicació i de viatjar serà important aquest any i cal que ho tingueu present, ja que tindreu la possibilitat de fer un munt de coses relacionades amb gent i llocs de fora de on viviu. Encara que us sembli estrany de vegades les coses es giren i se’ns presenten ocasions ben curioses, no us tanqueu a res, que la vida són dos dies i s’han d’aprofitar al màxim. Potser amb el tema dels diners no anireu massa bé, ja que sembla que gastareu més del compte però no cal obsessionar-se, tot s’anirà fent i no és pas que no feu diners si no que us els gasteu massa ràpid, mireu de controlar-ho una mica i ja estarà. També tindreu la necessitat d’expressar-vos, cosa que us pot portar a fer teatre o dansa o senzillament a xerrar pels descosits, cosa que pot provocar que us feu una mica carregosos, tingueu-ho amb compta.

BESSONS: us sentireu molt bé amb vosaltres mateixos, tindreu la necessitat de cuidar-vos i d’estimar-vos, cosa que és molt necessària, però amb mesura, no cal que us aneu dient amoretes a vosaltres mateixos tota l’estona. Ara bé si que és un any per treballar el vostre cos i posar-vos en forma amb totes les de la llei. Podeu quedar molt guapos i us sentireu d’allò més bé, o sigui que fil a l’agulla i endavant!!! Per altra banda, podeu estar molt lligats amb la mare, ja bé sigui que hi pensareu molt sovint o bé que necessitareu estar molt amb ella, si en teniu l’ocasió, no la deixeu passar, que de mare només n’hi ha una i se l’ha de cuidar. També heu de saber que tindreu uns dots especials per enamorar a qui vulgueu, que està molt bé però sempre és important que no jugueu amb els sentiments de ningú, que tot torna.

CRANC: no és un bon any per els jocs d’atzar, per tant cal que no us jugueu tot el que teniu perquè quedareu fumuts i això no mola gaire. Això no vol dir que no pugueu jugar gota, només és una prevenció perquè ho feu amb molta mesura, que de fet sempre si es vol jugar s’ha de fer amb mesura. Deixant de banda aquesta lliçó de moral tornaré a la vostre previsió. Serà un any on la societat tindrà una visió bastant bona de la vostra persona, encara que sembli una observació absurda, no us ho penseu pas, ja que si la societat té una bona visió de vosaltres us serà molt més fàcil aconseguir el que vulgueu només demanant a qui us pot oferir, aprofiteu l’avinentesa per millorar la vostre situació sobretot laboral, ja se que sembla difícil però amb la condició que tindreu aquest any us pot anar prop de bé.

LLEÓ: serà un any diferent i una mica curiós, la vostra necessitat de ser responsables i de portar les coses d’una manera molt controlada serà espectacular i sorprendreu a la gent que us coneix perquè sabreu mantenir la serenitat i el temple en els moments més complicats, sobretot en el camp afectiu. Crec que això està molt bé i que aquestes temporades de reflexió i d’alliberació de pensaments us aniran genials per què aquest sigui un any de creixement personal interior i espiritual, i encara que trobeu que això no fa per vosaltres crec que us sorprendreu amb la vostra actitud i les vostres reaccions. Al llarg de l’any us veureu envoltats d’amistats i coneixereu a un munt de gent diferent, però aneu amb compte perquè sempre acabareu consolant al personal i escoltant un miler de coses, agafeu-vos ho amb tranquil•litat.

VERGE: tindreu un any molt basat amb la gent de casa, amb la família i amb la gent més propera, això us farà molt feliços i sentireu com que tot va millor i res no és un problema, de fet sentireu molta seguretat en el vostre interior i això us portarà a descobrir que ho podeu fer tot sense problemes. El més important és que perdreu la por a tot i sereu capaços d’afrontar un munt de situacions que abans us portaven pel camí de l’amargura. Tindreu una manera d’explicar les coses que donarà molta calma a qui us escolti i això provocarà una cadena de situacions ben curioses que us aniran perfectes per fer més amics i per aprendre molt més del que ja sabeu. Estigueu preparats per gaudir de la vida que us han regalat i agraïu el que teniu que encara us farà més feliços. El vostre caràcter servicial serà un goig per tots.

BALANÇA: tindreu una satisfacció molt gran, aquest any podreu centrar molt la vostra vida, ja que en el camp dels sentiments tindreu canvis forts que al primer moment poden ser una mica durs però després es veurà la llum i segur que serà millor del que teníeu fins ara, o sigui que ja podeu somriure i començar a mirar les coses amb perspectiva i il•lusió però sense pressa, que tot necessita el seu temps. Aquest serà un any en el que necessitareu escriure les vostres vivències i recordar coses del passat per aprendre dels vostres passos i dels vostres errors, penseu que una valoració de la vida sempre porta a conèixer millor com som i a descobrir que és el que de vegades fem malament. Serà tot un repte però tindreu molt bona valoració al final, o sigui que no us amoïneu gens ni mica que tindreu un any ben distret però molt bo.

ESCORPÍ: en tema d’economia tindreu un any una mica complicat, sembla que tot es posi d’acord en ser difícil en aquest aspecte, per tant prepareu-vos per despeses sorpresa, per pèrdua de diners tontament i per històries varies lligades amb el tema de la pasta que faran que aquest any hagueu d’aprendre a viure amb pocs diners i fent martingales. El més important és que de tot se’n aprèn i cada situació és una aventura. En el camp de la feina també hi poden haver canvis però seran més aviat bons, heu d’estar desperts i no deixar passar cap oportunitat per aconseguir millorar el vostre tema laboral, si us cal, és clar. La gran sort és que a casa, amb la família trobareu molt de suport i ajuda si us cal, per tant mireu d’estar pendents dels de casa, no per mirar que en podeu treure, si no per agrair-los tot el que fan per vosaltres.

SAGITARI: tot hi que hi haurà moments en els que estareu molt irritables, es pot dir que seran moments puntuals i no interferiran en cap moment en el vostre estat anímic, seran moments de tensió puntuals que de la mateixa manera que vindran marxaran i com si res no hagués passat. Intenteu no atabalar-vos i busqueu la manera de fer sortir aquest punt d’alegria que portareu dins vostra. Això si que ho heu de fomentar i potenciar, perquè serà la vostra eina per combatre els problemes del dia a dia i per fer que tothom que estigui a prop vostre es senti molt millor. No us estranyi que necessiteu expressar-vos molt i us costi parar de parlar i de sentir mil coses en el vostre interior, intenteu quedar-vos amb totes les idees que sorgeixin, són molt bones i és important guardar-les per poder-les fer servir més endavant.

CAPRICORN: centrareu gran part dels vostres esforços a casa, amb la necessitat de que tot estigui al seu lloc i que no hi hagi res que surti o es descontroli sense motiu. En el vostre interior estareu molt pendents de la seguretat i del benestar de la gent de casa i la vostra gran preocupació serà que no falti de res a cap dels que us estimeu. Tot això us portarà a fer coses ben curioses que fins i tot no són gaire del vostre estil però us anirà molt bé, no hi patiu. Una de les coses que se us destacarà serà el voler parlar de sentiments i de sensacions, que teniu i que veieu que els altres tenen, per vosaltres serà important saber que us passa i que els hi passa als demés, això és molt bo perquè us ajudarà a comprendre molt millor als que us envolten. Penso que serà un any molt bo per vosaltres i el sabreu aprofitar al màxim.

AQUARI: l’empenta i la força que desprendreu serà tant exagerada que l’encomanareu a tothom que us coneix. Serà un any genial per emprendre viatges i per obrir portes a idees esbojarrades que en altres èpoques de la vostra vida ni us havíeu plantejat, us pot anar molt bé però dins l’atreviment de fer segons quines coses hi heu de posar una mica de seny que potser us mancarà un xic. De totes maneres serà un any de moviments diferents i de trobar maneres divertides de fer les coses més senzilles. La vostra força física us ajudarà a que tot sigui més fàcil. També serà un any d’enamoraments sobtats, amb això si que haureu d’anar amb compta, ja que us hi podeu fer una mica de mal, si us enamoreu de la persona equivocada, o si ja teniu parella i la cosa se us complica, heu de mantenir la serenitat.

PEIXOS: gaudireu d’un any molt creatiu i al mateix temps productiu. Serà una bona època per moure projectes i per canviar de visió de les coses normals. És molt possible que us busquin per fer coses ben diferents i no us anirà malament, tot i que abans de fer cap bestiesa cal que us mireu detingudament cap a allà on heu d’anar i que valoreu si us pot anar bé o no. De vegades us llenceu sense mirar i això gairebé mai va bé. Al llarg de l’any en repetides ocasions hi haurà la necessitat del recolzament de la figura del pare, a vegades aquest recolzament hi serà i d’altres vegades no, però no us heu pas d’amoïnar senzillament heu de mirar de reafirmar el que vosaltres voleu i treballar per allò amb ganes i esforç per poder-ho aconseguir, el pare us pot ajudar a aconseguir-ho però la feina la teniu vosaltres sols.

 

Font: AMIC/Imma del Destí

 

pensant2015
Foto: Len Radin / iWoman / CC BY-NC-SA

Comments are disabled

Comments are closed.