/ Barcelona Bridal Week 2016 / Isabel Sanchis Col·lecció 2017

Isabel Sanchis Col·lecció 2017

Foto Ugo Camera www.viewfashionbook.com
 
 

Isabel Sanchis presenta la col·lecció 2017 amb una visió avantguardista de la costura tradicional. Inclou diferents formes geomètriques per a les que s’utilitzen tècniques antigues, com ara l’origami, però traslladades a un futur proper. Aquestes peces vesteixen a una dona amb molta seguretat i molt innovadora.

D’altra banda, la dissenyadora mostra el seu amor per la natura, representat amb elements florals sobre gazares de seda estampats, en aplicacions superposades a altres teixits i en il·lustracions d’aus creades amb meticulosos brodats fets a mà. Aquesta part de la col·lecció és d’una riquesa excepcional, amb un treball artesanal molt meticulós. A més, personifica la llibertat i l’harmonia amb la natura vestint a dones romàntiques però amb molta força.

Els colors que predominen són el blanc i el negre, utilitzats en diverses combinacions d’estampats o materials. Isabel Sanchis inclou també teixits metàl·lics que aporten un caràcter futurista a la col·lecció, combinant-ho amb molts tocs càlids en tons vermellosos i corals i algun en blau.
En cada un dels models d’aquesta nova col·lecció, Isabel realça la silueta femenina i el caràcter de cada dona sense deixar d’aportar un toc modern amb teixits rics i diferents.

 
 
Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.