/ Barcelona Bridal Week 2016 / Isabel Zapardiez Col·lecció 2017

Isabel Zapardiez Col·lecció 2017

Foto Ugo Camera
 
 
 Moments únics. Moments irrepetibles. Moments de canvi, de traçar noves sendes, d’horitzons amplis. Situacions en què les emocions estan a flor de pell i brollen líquides com llàgrimes.

Instants tan màgics com contemplar l’ombra de Venus, un fenomen astronòmic que succeeix en comptades ocasions, quan aquest planeta passa directament entre la Terra i el sol, mostrant-se com una petita ombra que travessa la seva cara visible.
Moments irrepetibles en els quals podem gaudir d’una aura efímera i momentània. Com una núvia.

L’ombra de Venus retallada sobre el potent astre solar, ens recorda el que som: un compendi de llums i ombres en moviment constant, generant energia per escriure el nostre propi futur amb mà ferma.

Isabel Zapardiez mostra en la seva col·lecció 2017 aquesta dualitat plena de rics matisos intermedis. És la seva proposta més cosmopolita, plena de reflexos de la dona actual, posant de relleu la seva pluralitat però al mateix temps accentuant la singularitat de cada persona.

Predominen les sensacions de suavitat i dolçor, realçades pel contrast dels teixits, el moviment de les plomes i la inspiració en la naturalesa, destacada amb motius florals.

 
 
 
 
Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.