/ Blog / Nova capella per a bodes a les Maldives

Nova capella per a bodes a les Maldives

El Four Seasons Landaa Giraavaru, un dels hotels més luxosos de l’arxipèlag de les Maldives, acaba d’inaugurar una preciosa capella flotant a la meitat de l’oceà, per els qui vulguin començar la seva lluna de mel just després de donar-se el sí vull.

Situada al nord-est de l’atol de Baa i accessible únicament amb vaixell, el sòl d’aquesta preciosa capella flotant està fet de cristall perquè els nuvis i els seus testimonis puguin gaudir de la bellesa del fons marí en aquest moment tan especial en la vida de tota parella. I és que són moltes les espècies exòtiques animals que habiten sota la superfície d’aquest paradisíac arxipèlag format per més de 1199 illes i illots, convertit en un de les destinacions més populars entre els joves nuvis per gaudir de la seva lluna de mel, i també entre els amants del submarinisme en totes les seves variants i disciplines.

La capacitat d’aquesta petita església flotant permet realitzar una cerimònia amb fins a 16 convidats, a tan sols 30 minuts en hidroavió de la capital, Malé.

L’únic inconvenient que presenta la inauguració d’aquesta original església en ple Oceà Índic, resideix en el risc de desaparició originat per l’escalfament global que segons alguns experts podria submergir tot l’arxipèlag en les properes dècades. Una hipòtesi pràcticament impossible de predir, però que podria fer d’aquest un lloc encara més romàntic si cap, en el qual tan sols un grapat d’afortunats s’hauria donat el sí vull abans de la seva desaparició.

 

 

maldives1 maldives2 maldives3 maldives4

Comments are disabled

Comments are closed.