/ Bellesa / El pentinat, una prioritat el dia del teu casament

El pentinat, una prioritat el dia del teu casament

Avui posem el focus en el cabell. I qui diu casament, diu esdeveniment especial. Perquè pot ser que no siguis la núvia, però segur que també et toca assistir a més d’una celebració en què no vols que falli ni un sol detall.

El cabell… ai el cabell! Aquest gran desconegut que un dia ens queda perfecte i l’endemà no hi ha per on agafar-lo. Amb el poder d’enaltir qualsevol estilisme i també de arruïnar-lo. Ho sabem i per això ens preocupa tant.

Però no només ho diem nosaltres! A Pantene han recopilat algunes dades d’allò més interessants que resumeixen les inquietuds i preferències de la dona espanyola el dia del seu casament. Així, el 62% pensa que el cabell és un dels 3 factors que causen més estrès el dia del casament, mentre que per al 33%, el pèl és el segon factor més important després del vestit. D’altra banda, el 91% considera que tenir un cabell llarg i sa és fonamental per aconseguir l’estilisme ideal i, per això, el 79% deixa créixer el seu cabell per al gran dia.

Si tu també ets de les que aposten pel cabell llarg, i no vols haver de passar per les tisores per mantenir-lo sa, has de cuidar diàriament amb els productes adequats, com xampús de reparació, mascaretes intensives i olis. A més, si has de fer-te un tractament de color, l’equip d’experts de Pantene aconsella realitzar-almenys 15 dies abans perquè el seu aspecte sigui més natural, i tenir-ne cura amb una gamma específica per protegir el color.

Tot sobre la prova de pentinat
Precisament per tot el que t’hem explicat, la prova de pentinat és un dels moments més importants per a les núvies i per a moltes convidades. La perruquera Diana Daureo ens dóna totes les claus perquè sigui un èxit.

  • Tendències 2017: segueix imposant-se la naturalitat, per la qual cosa és preferible evitar elaboracions ostentoses. A més, Diana recomana no canviar massa i evitar semblar disfressada, és a dir, triar el pentinat que més s’assembli al dia a dia, tant si portes el cabell solt com recollit. Es pot optar per recollits o semirecollits amb diferents tipus de trenes (clàssica, espiga, francesa, dos caps, francesa invertida, multicaps, cascada …), desfetes i fins i tot combinades entre si. També es pot incloure algun detall vintage, en forma de tocat-joia o de flors seques, per aportar més naturalitat. L’estilista aconsella deixar algun floc solt, perquè afavoreix i és molt juvenil. Per a cabells solts l’ideal són ones surferes o fins i tot més marcades, segons l’estil de la núvia i el tipus de pèl.
  • Segons les faccions de la cara: un aspecte important a l’hora de triar pentinat és la forma de la cara. Així, per rostres rodons Diana proposa un recollit amb ratlla central i volum a l’arrel, així com algun floc natural que caigui. Una altra opció és un recollit amb els cabells retirats cap enrere i amb volum en la part superior. En els rostres quadrats és fonamental crear volums que ajudin a arrodonir i equilibrar les faccions, amb ones i algun floc solt caient per davant. En cares allargades, el serrell és una bona opció per equilibrar i també és bo donar sempre una mica de volum en els laterals. Per rostres triangulars i ovalats es poden intercalar diverses de les opcions anteriors.
  • Si no tens els cabells llargs: en cabells curts és aconsellable decantar-se per un pentinat amb un punt molt natural, fugint dels cabells llisos amb puntes despentinades, i marcar la diferència amb els complements. En melenes midi, les extensions o postissos són una bona idea per a aquelles que vulguin optar per un recollit o pentinat que requereixi més longitud o volum de cabell. També es poden fer recollides amb poc cos.
  • Quant et pot costar? Com ens explica Diana, a diferència d’uns reflexos o una tallada de cabells en aquesta ocasió es valora el tipus de treball (l’estimació del temps que requereix) i no tant el llarg del cabell. Hi ha recollits des dels 80 als 110 €, aquells que inclouen prova des dels 160 als 220 €. Per als pentinats solts o semirecollits des de 50 a 100 €.

Font: AMIC / Belleza Activa

 

Comments are disabled

Comments are closed.