/ Fires de Nuvis / Invitacions pel Salóboda Mataró i Maresme 2016

Invitacions pel Salóboda Mataró i Maresme 2016

El SALÓBODA Mataró i Maresme, d’enguany ja arriba a la 23ª edició amb tanta vitalitat com cada edició. La fira de celebracions i esdeveniments organitzada per la Unió de Botiguers de Mataró, ja totalment consolidada, se celebra els dies 19, 20 i 21 de febrer al Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme, per cinquè any consecutiu.

SALÓBODA Mataró i Maresme, iniciat ara fa més de vint anys, i consolidat com una de les fires monogràfiques més importants de Catalunya, es portarà a terme al TecnoCampus, un espai idoni i consolidat per un esdeveniment d’aquesta índole, a meitats del mes de febrer.

Tres dies que oferiran tot tipus de serveis a les parelles que estiguin plantejant-se donar el pas i casar-se, i és que el Saló Boda tornarà a cobrir tots els sectors que prenen part en una celebració d’aquest tipus. Amb una seixantena d’expositors, l’edició anterior va ser tot un èxit i enguany es repetirà el format escollit amb representants de restaurants, vestits de nuvi, de núvia, joieria, fotografia i vídeo i també la presència del cada cop més creixent i rellevant figura del wedding planner.

La passarel·la, que es portarà a terme a l’Auditori del TecnoCampus en dos passis el dissabte i dos el diumenge, correrà a càrrec de MSM Fashion Group by Magda Simó. A les desfilades hi ha 10 empreses participants, amb models professionals i amb la presència de moda nupcial, moda acompanyants, moda intima, art floral, joieria i complements, així com perruqueria i maquillatge.

S’ha adaptat l’horari de les desfilades de la tarda i seran a les 18:45 h i al matí a les 12:45. Comptaran amb una desena de firmes que hi prendran part, (moda nupcial i acompanyats, art floral, joiera i perruqueria – maquillatge). Enguany també s’ha tornat a recuperar la participació d’establiments de moda intima nupcial.

Aconsegueix aquí la teva invitació omplint aquest formulari:

saloboda2016

 

Per a mes informació: www.saloboda.cat

Comments are disabled

Comments are closed.