/ Bellesa / Tendències en barba pels nuvis

Tendències en barba pels nuvis

La barba, segons els experts, ha arribat per quedar-se, però les tendències van canviant, igual que ho fan en els talls de cabell. També han arribat per quedar-se els serveis per a la seva cura en les barberies, segons ens expliquen, el 80% d’homes amb barba se senten més atractius amb ella. Ens ho expliquen veritables especialistes…

Segons ens explica Paco López, de The Barber Shop by Paco López: “És cert que estem veient un canvi respecte a les barbes, ara és més difícil trobar barbes exageradament llargues, les porten els que sempre les van portar així. A The Barber Shop by Paco López proposem una barba mitjana i fins i tot de pocs dies, però sempre ben arreglada i hidratada”.

Pel que fa a la seva cura, Paco ens explica que enlloc d’arreglar-se la barba ells mateixos a casa i de qualsevol manera, els seus clients prefereixen anar a la barberia perquè ho faci un professional i seguir un ritual de 30 minuts amb tovallola calenta aromatitzada. Això sí, “els hem explicat -explica el barber- com tractar-la cada dia a casa amb els productes adequats”.

Jordi Pérez, de La Barberia de Gràcia, ens ofereix recomanacions per tenir cura de la barba:

  • deixa-la créixer entre dues i tres setmanes. D’aquesta manera aconseguiràs una longitud mínima a partir de la qual podràs definir l’estil que vols portar
  • utilitza un xampú específic de barba i renta-la diàriament
  • després de rentar-la, fes un massatge a la teva barba amb sèrum, així la mantindràs hidratada i plena de vida
  • no oblidis raspallar diàriament la barba, les vegades que vulguis, amb moviments suaus, sense estrebades, de dalt a baix i dels laterals al centre.

 

Font: AMIC / Belleza Activa

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.