/ Blog / 10 coses que has de fer abans de casar-te

10 coses que has de fer abans de casar-te

Ja ho heu fet tot?

Tens previst casar-te? Abans, però, hauràs de dur a terme 10 coses que et detallem a continuació. Així t’assegures que la vostra relació és i serà segura i reconfortant.

1. Viatja amb les teves germanes o amigues més properes. No és que no ho hagis de poder fer després d’haver-te casat, però moltes noies coincideixen a dir que si ho fas et sents més alliberada i enfortida abans de contraure matrimoni.

2. Viatja amb el teu futur espòs. Viatjar implica prendre moltes decisions espontànies, això enfortirà la comprensió entre tots dos.

3. Posa en ordre les teves finances. Has de dominar a la perfecció la teva administració personal abans d’unir-la a altres persones.

4. Viu sola. Has de conèixer l’autonomia abans d’involucrar la teva vida amb la d’algú més.

5. Viu un temps amb la teva parella. Això és el més savi que pots fer abans de casar-te, perquè és l’única manera de conèixer realment al teu futur espòs.

6. Troba el teu hobbie i inverteix temps en ell. Tenir una afició et fa sentir més positiva.

7. Gasta diners en tu mateixa. La solteria és la millor època per gastar diners en el que t’agrada.

8. Tingues, almenys, una bona baralla amb el teu futur espòs. Tota parella estable té baralles i, fins a cert punt, és necessari que ocorrin per identificar si sou capaços de superar obstacles.

9. Enfoca’t en la teva vida professional.
Concentra les teves energies a destacar dins del teu camp laboral i arribar a les teves metes professionals.

10. Decideix si vols ser mare o no.
Abans d’escollir una parella definitiva has d’estar segura de si vols tenir fills, perquè un desacord en aquest terreny pot significar la fi de la teva relació.

 

abanscasarse[1]

Comments are disabled

Comments are closed.