/ Horòscop / Horòscop de l’any 2017

Horòscop de l’any 2017

Anem per una nova etapa que per cada un serà diferent, a veure com se us presenta!!

ÀRIES: al llarg d’aquest any tindreu moments en els que el tema de feina serà una mica complicat, més que res per l’excés, és bo que no us poseu nerviosos perquè després podeu tenir algun problema de salut i no us convé pas. Llavors heu de tenir clar que està molt bé tenir una punta de feina bona però si us cal demaneu que us donin un cop de mà. En el camp de la família serà un any amb forces moviments, alguns de molt bons però alguns de no tant bons en els que hi haureu de posar molta paciència, no és res que no es pugui solucionar però ho haureu de fer amb la calma que és el que us costa. En el que fa referència al camp de la parella, si en teniu, us recomano que feu alguna sortida per fomentar més la relació i si no en teniu sortiu per poder-ne trobar si és el que desitgeu. És un any bo en molts aspectes i l’heu d’aprofitar.

TAURE: pot ser un any on el tema de les herències es mogui d’una manera fàcil al vostre voltant, no té perquè ser per vosaltres directament però segurament serà un tema que haureu de tractar en més d’una ocasió. No cal que us preocupeu abans d’hora ni que us feu idees recargolades perquè ja us he dit que potser no és per vosaltres directament. Tindreu moments d’enamorament una mica descontrolats, heu de mirar de frenar-vos i analitzar bé si realment esteu enamorats o només és alguna revolució passional. De totes maneres us haig de dir que tindreu el guapo pujat i ho heu d’aprofitar, engalaneu-vos bé i a lluir d’encant que això puja els ànims a qualsevol. La única cosa que haureu de fer és espavilar-vos, perquè la mandra us farà estar més ganduls del normal i no us convé pas, que després la feina no surt.  
   
BESSONS: és un any de canvis importants i de moviments molt diferents al normal, heu de mirar d’estar preparats per acceptar aquests canvis i no deixar que us superin. Us poden venir relacionats amb el tema més familiar, ja que us afecten molt al vostre aspecte més personal. Sé que no és fàcil segons quina situació però heu de ser conscients de que a vegades és bo que hi hagi una mica de remenament i que es trenquin una mica les rutines. A part de que poden canvis positius, per tant no cal que patiu o que penseu que tindreu un any dolent, ho heu d’enfocar en que us valdrà la pena tota la moguda per refer-vos i per reactivar-vos. També es planteja de manera fàcil algun viatge a l’estranger que pot ser curt o llarg segons ho considereu vosaltres però que us anirà de perles per sentir-vos més complerts i millor.

CRANC: si teniu fills serà un tema que us portarà una mica de cap, perquè no sabreu com heu d’actuar en les situacions en les que us trobareu, però tranquils que tot acabarà sortint bé, la única cosa que heu de fer és no atabalar-vos. Per altra banda estareu molt seductors i us serà fàcil trobar la manera d’enamorar al personal, cosa que us pot anar bé per distreure-us, però tampoc cal que jugueu amb el tema que no cal fer mal a ningú. Tot i que podríem dir que teniu un any en el que si voleu tenir un amant us seria fàcil. De cares a poder aconseguir els vostres projectes, és important que sigui un any de treball de fons, o sigui que us convé treballar per preparar-vos però sense moure fitxes importants, ja que potser no acabaríeu d’arribar fins al final i és millor preparar el terreny per més endavant i us assegurareu l’èxit.  

LLEÓ: us espera un any ple de bons moments, sobretot a casa. Amb la família hi haurà la sensació de que tot va molt bé i de que se us arreglen moltes coses en tema de relació familiar. Les converses i els lligams amb els de casa us donaran molta alegria i això us omplirà de bon rotllo, aquest any serà fàcil veure-us amb un somriure a la boca i amb ganes d’estar contents.  No deixa que també tindreu un excés de feina però ho sabreu portar prou be, dintre del que cap. En el camp de les amistats potser haureu d’anar una mica en compte perquè us podeu trobar amb alguna persona que per coses d’enveja us posa en algun embolic, és bo que estigueu previnguts i que sigueu prudents, ja que si feu les coses a la torera acabareu escaldufats amb alguna historia absurda on les mentides seran la peça clau, no us deixeu entabanar.  

VERGE: aquest any es preparen molts moviments importants relacionats amb temes familiars, és molt probable que hagueu de fer moltes coses imprevistes i que se us fan una mica grosses en certs moments. Seria convenient que demanéssiu ajuda sense cap mena de vergonya, teniu molta gent al costat que us pot donar suport i que estaran molt contents de donar-vos un cop de mà. Si que serà un any de força feina i això us anirà molt bé, perquè l’estar ocupats us obrirà la ment i us farà sentir molt millor. Una altra de les coses que us pot anar bé és viatjar, canviar d’aires serà una de les coses que encara us obrirà més la ment i us ajudarà a pensar en les decisions que haureu de prendre. Tot s’ha de dir, en el camp de la salut les coses poden anar molt bé i us podeu recuperar bé si hi ha alguna cosa que tingueu una mica espatllada. 

BALANÇA: aquest any podeu trencar esquemes a casa o amb la parella, heu de mirar d’anar amb compte perquè no cal arribar tant enllà, si podeu quan veieu que la cosa es complica intenteu buscar la manera de suavitzar el tema i de veure una solució als problemes que de vegades en tenen i no és massa difícil de trobar-la. Potser us heu de plantejar que una mica d’alegria i de somriures a casa poden millorar les situacions complicades i és una molt bona solució als problemes. Per altra banda tindreu sort en molts aspectes i això és bo i també important, cal que aprofiteu tot el que us proposeu i que aprengueu tot el que us ensenyin, ja que és un bon any per activar la ment i posar-vos les piles. També tindreu un bon any per lligar, ja que tindreu un no sé què especial que farà que la gent es quedi amb vosaltres.

ESCORPÍ: us poden anar molt bé les coses en tema de diners, de manera lligada amb la feina, o sigui que si us surten feinetes o se us presenten oportunitats mireu de no deixar-les passar, o valoreu bé si us poden afavorir. També teniu un any en el que hi poden haver situacions de canvis a casa, haureu d’agafar més responsabilitats i tindreu ganes de canviar fins i tot la decoració, llençar coses que ja no feu servir i preparar-vos l’espai per tenir-ho tot més a l’abast. Us tornareu pràctics i més directes en les coses que feu i en les decisions que prengueu. En el camp de la salut podeu tenir tendències a algun tipus d’infecció però no serà res massa greu, no deixeu passar temps si veieu que hi ha alguna cosa que no us acaba d’anar prou bé, que una visita al metge a temps sempre és millor que anar-hi quan la cosa està massa avançada.  

SAGITARI: serà un any on no parareu quiets, potser no fareu viatges gaire llargs però si que fareu molts desplaçaments. Us anirà força bé i podeu estar contents dels resultats de tot aquest moviment, encara que és important que descanseu quan convingui i que sapigueu dir quan n’hi ha prou. Per altra banda trobareu molt suport per la banda dels germans, cosa que us sorprendrà gratament, si no teniu germans és possible que sigui una sensació que tingueu amb les persones amb qui teniu més lligam, val la pena agrair i valorar aquest fet perquè serà molt bo per a vosaltres. Ja que hi poden haver moments en els que necessiteu aquest suport o bon rotllo dels que us estimen. Si us venen ganes d’estudiar feu-ho, perquè se us posarà bé i us farà estar més al lloro de les coses que us interessen pel dia de demà, sempre és bo aprendre cosetes.  

CAPRICORN: teniu un any molt bo en temes de feina, potser fins i tot amb una mica massa d’embolics, però ho sabreu portar molt bé i no tinc cap dubte de què estareu molt bé en aquest aspecte. Els reptes us agradaran i poder superar les vostres expectatives us farà estar més actius i amb plenes aptituds per renovar les vostres idees i les vostres il·lusions. Si que haig d’incidir en que el camp de la família serà el que us remenarà molt la part emocional, cosa que en algun moment us desmuntarà una mica, és llavors quan haureu de treure el caràcter que porteu dins i mirar de posar les coses a lloc, però haureu de fer-ho amb fets perquè amb les paraules encara ho podeu embolicar més. Per tant aquest any a treballar molt a guardar diners pel que pugui ser i a mantenir la família junta i ben avinguda, estareu ben enfeinats.

AQUARI: teniu dos aspectes importants que us marcaran al llarg de tot l’any, per una banda el camp de les emocions que farà que en diferents ocasions us sentiu molt més sensibles del normal i això fins i tot pot provocar que estigueu  una mica incòmodes per la varietat d’emocions i sensacions que tindreu, no us estranyi que sigui un any en el que tingueu ganes de plorar o que estigueu de llàgrima fàcil, que no és res  dolent, senzillament tot ho sentireu més a flor de pell. L’altre aspecte important és el tema parella, que al llarg de l’any us sorprendrà, però de bona manera, cosa que potenciarà aquesta part emocional tant revolucionada que portareu. Crec que serà un any molt maco el que tindreu moltes coses bones per recordar, no us sentiu malament per les emocions, sentiu-vos afortunats per tenir-les i gaudiu-les.   

PEIXOS: aquest any pot ser divertit per a vosaltres, estareu esplèndids i tot us sortirà rodó, però heu de mirar de no passar-vos de la ratlla perquè els abusos us poden passar factura tant en la salut com amb els diners i encara que totes us ponguin potser us trobeu amb alguna multa o amb algun mal de panxa segons quin abús acabeu fent. Si que haig de reconèixer que us en podeu escapar de moltes coses, però no cal passar-se, per tant sigueu prudents i no feu animalades. Un tema important aquest any també serà el de la feina, es preparen nous projectes i moltes coses que necessiten invents nous, vosaltres tindreu la capacitat d’inventar i ho heu de fer servir per potenciar aquest tema de feina i així que l’economia us vagi millorant, que en aquest aspecte si que necessitareu una mica més de control, que els diners no us duren.   

 


 
 
Foto: gfred via Foter.com / CC BY-NC-ND

Comments are disabled

Comments are closed.