/ Notícies / Houghton by Katharine Polk serà l’estrella convidada a la Barcelona Bridal Week

Houghton by Katharine Polk serà l’estrella convidada a la Barcelona Bridal Week

La Setmana de la Moda Nupcial de Barcelona, que se celebrarà del 5 al 10 de maig al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, ultima els preparatius de la seva propera convocatòria en què ratificarà la seva aposta per la internacionalització. L’esdeveniment, que compleix en aquesta ocasió el seu 25 aniversari com a referent europeu de la moda per a nuvis, festa i complements, comptarà amb les desfilades de 23 entre les firmes més rellevants del sector i amb la presència de més de 200 marques, la meitat internacionals, que exposaran en el trade show.

Del 5 al 8 de maig pujaran a la passarel·la 23 firmes per presentar les col·leccions de la temporada primavera / estiu 2016. Rosa Clarà serà la protagonista absoluta de la primera nit de la passarel·la. El 6 de maig obriran les desfilades Natalie Capell i Cristina Tamborero, les propostes d’un nou projecte anomenat “Barcelona Couture by #MYLOOKROWENTA” que pretén donar visibilitat a tallers artesans amb capacitat per confeccionar no només per a clients particulars sinó per a altres empreses. Seguiran Jesús Peiró; Miquel Suay; Sabrina Saree; Yolan Cris; Isabel Sanchis i Inmaculada García. Dijous exhibiran les seves col·leccions de vestit de núvia i de festa Cymbeline; Isabel Zapardiez i Anna Torres; Cabotine by Gema Nicolás; Jordi Dalmau i Matilde Cano; M & M; Patricia Avedaño i Sonia Peña. L’últim dia presentaran les seves creacions Carla Ruiz; Fuentecapala, especialitzat en moda masculina; la “convidada especial” Houghton by Katherine Polk seguida per la firma nord-americana Justin Alexander. A la nit, Pronovias posarà el punt final a la Passarel·la 2015.

El saló del 8 al 10 de maig comptarà amb la presència de més de 200 marques expositores de moda per a núvia, nuvi, cerimònia i complements, la meitat d’elles internacionals procedents d’Alemanya, Bèlgica, França, Anglaterra, Itàlia, Líban, Portugal, Corea del Sud, Polònia, Turquia, Romania, Colòmbia, Mèxic i el Brasil, que ocuparan els 30.000 metres quadrats del palau 2 de Gran Via.

A més dels visitants professionals, acudiran a l’esdeveniment més de 163 grans compradors estrangers. La presència dels vip buyers s’emmarca en l’estratègia d’internacionalització de l’esdeveniment que comporta també altres iniciatives, com l’elecció del “País Convidat”, que aquest any és EUA pel seu rol estratègic en el mercat internacional, la invitació de Katharine Polk de Houghton com ‘Special Guest Designer’ així com la presència de periodistes i bloggers de les més importants publicacions especialitzades nord-americans.

 

Més informació a Barcelona Bridal Week   www.barcelonabridalweek.com

 

hougthon

Comments are disabled

Comments are closed.