/ Gaudí Núvies 2014 / Miquel Suay Col·lecció 2015

Miquel Suay Col·lecció 2015

MiquelSuay

Miquel Suay inspira la seva col·lecció Amberlace en la feminitat de la dona moderna, una dona que neix en una època de transformacions, d’optimisme, de benestar, de prosperitat econòmica i d’afany de viure i gaudir dels plaers de la vida. És l’època dels feliços anys vint.

Sensualitat en estat pur. Creacions que envolten una silueta molt femenina, entallant i realçant les corbes. Materials nous, com a organzes que tenen la caiguda de la delicada gasa. Teixits transparents, lleugers i eteris, que cauen amb dolçor i elegància creant lleugers i sensuals moviments. Faldilles amb obertures que mostren cames infinites. Detalls amb formes geomètriques que recorden a l’art déco. Superposicions d’encaixos, transparències i guipurs que creen esquenes i

escots molt suggeridors. Tot això s’equilibra amb petits detalls i centelleigs en or i plata que aporten a la col·lecció un punt de luxe, d’elegància i sofisticació per a una dona diferent. Les peces transformables representen el canvi de la dona, mànigues que es lleven i es posen, i cossos i complements que es superposen a preciosos vestits, permetent així el canvi de look pels diferents moments d’aquest dia tan especial.

 

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.