/ Gaudí Núvies 2014 / Patricia Avendaño Col·lecció 2015

Patricia Avendaño Col·lecció 2015

PatriciaAvendano

Platinum és el terme que Patricia Avendaño utilitza per descriure la seva nova col·lecció 2015, on el disseny i els teixits es conjuguen perfectament per obtenir els millors resultats sense deixar-se portar per les tendències sinó buscant sempre afavorir el cos femení i realçar les seves formes.

Es tracta de línies elegants i summament treballades, simples i pures, en les quals es busca ressaltar al màxim la feminitat de la dona.

La col·lecció Platinum manté l’estil que caracteritza a la dissenyadora i que en aquesta col·lecció protagonitzen les línies senzilles i atemporals, amb talls perfectes, faldilles vaporoses amb molt moviment, cintures marcades, encaixos i pedreries que realcen els vestits donant-li aquest aire de costura, però incorporant detalls molt treballats com a encaixos i pedreries.

Els principals teixits de la col·lecció són els teixits nobles, el guipur i les sedes naturals. Els encaixos treballats, les superposicions, la pedreria i les aplicacions complementen els detalls dels vestits, aportant un punt de fantasia i delicadesa al disseny.

Els colors pels vestits de núvia són els ivory cada vegada més clars, amb pinzellades i adorns de colors com el champagne.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.