/ Barcelona Bridal Week 2017 / Rosa Clarà Col·lecció 2018

Rosa Clarà Col·lecció 2018

Somni i realitat es confonen en la nova col·lecció 2018 de Rosa Clará. Les línees etèries i els teixits vaporosos defineixen una proposta evocadora i romàntica que pren la seva inspiració d’un somni en què la bellesa de la dona n’és la protagonista absoluta.
La tendència destacada d’aquesta nova col·lecció són les transparències que aporten lleugeresa al look nupcial. Rosa Clará presenta cossos de llenceria molt estudiats realitzats en chantilly sobre bases de tul i organdí nude, que es revelen com una segona pell. Es combinen amb faldilles de tul, en delicades capes, que aporten moviment i vaporositat.

El chantilly o blonda francesa és el teixit estrella de la col·lecció gràcies a unes creacions elegants i sensuals a parts iguals. Juntament a ell, altres teixits premium característics de la firma com el plumeti italià, tul, crepé, georgette i musselina prisada a mà per a faldilles fluides, plenes de delicadesa.
L’escot guanya protagonisme en un look molt sensual sense perdre l’elegància. Escots pronunciats que estilitzen la figura i allarguen la línia del coll. En combinar-se amb cristalls i pedreries, s’aconsegueix un efecte cannage sofisticat. Els escots profunds es porten també al tors, amb diferents versions per a ajustar-se als desitjos de cada núvia.
La col·lecció presenta siluetes que realcen el cos de la dona de forma orgànica. La superposició de teixits contribueix a estructurar cada disseny sense perdre la sensació de lleugeresa. Juntament a les incrustacions i les aplicacions de brodats a mà, s’obtenen dissenys amb un subtil relleu que reflecteixen la tècnica excepcional de la firma.

 

Comments are disabled

Comments are closed.