/ Bellesa / Trucs per rejovenir la teva mirada

Trucs per rejovenir la teva mirada

Lluir uns ulls lluminosos, descansats i joves és possible amb només aplicar alguns trucs de bellesa. Te’ls expliquem.

Els ulls i el seu contorn evidencien ràpidament els signes de cansament, tristesa i falta de vitalitat. Una situació que el pas dels anys fa encara més patent. No obstant això, amb només alguns petits retocs, podem dissimular aquests senyals. I sense passar pel quiròfan!

Il·lumina la mirada amb maquillatge
Oblida el llapis d’ulls negre. A certa edat, endureix la mirada i envelleix. En el seu lloc, tria un llapis marró o gris. També tindràs sort un color a joc amb les ombres d’ulls. No creguis que ja no tens edat, al contrari, si no us ho poses ara, quan ho faràs?

Un plus: Aplica un toc d’ombra blanca, plata o beix al lacrimal, donarà un punt de llum que et rejovenirà.

Eleva les parpelles aixecant les celles
Les parpelles es «despengen» amb el pas dels anys i cauen, enfosquint la mirada. Per «aixecar», depila la part inferior del final de les teves celles de manera que, en lloc de «baixar» cap a la galta, apunti cap a la templa. T’asseguro que és el lífting més senzill i ràpid de fer. Després, pentina i omple les celles amb un llapis un punt més clar que el teu cabell, ja que tant les celles fosques com les fines envelleixen les cares madures.

Esborra bosses, ulleres i potes de gall
Abans d’aplicar la base de maquillatge, utilitza un corrector beig per dissimular les bosses i les ulleres. Si aquestes són blavoses, tria un to groc per neutralitzar-les. Aplica a tocs sobre la zona, sense estrènyer ni arrossegar. Abans de maquillar tot el rostre, col·loca el fons de maquillatge en el contorn dels ulls i a les parpelles també a tocs i difumina bé. Amb això aconseguiràs «esborrar» les petites arrugues.

Un plus: Si esculls una base de maquillatge d’«efecte lifting» (tensor) l’efecte serà més gran, ja que contenen pigments òptics que reflecteixen la llum en totes direccions i eliminen les ombres que les arrugues produeixen a la pell (i que les fa visibles). A més, també tenen substàncies (silicona, col·lagen) que «omplen» les arrugues.

Feu ulls més grans amb una màscara negra
Finalment, s’aplica una màscara negra en les dues pestanyes. Escull una que doni volum i s’allargui les pestanyes. N’hi ha que «envolten» els cabells un a un amb substàncies com la cera d’abelles i altres que contenen fibres, com el niló. Tant unes com altres pretenen el mateix: que les pestanyes es vegin més espesses i llargues. Maquilla des de l’arrel cap a les puntes i deixa assecar mig minut. Després, torna a aplicar per donar més color i volum. Veuràs com els ulls es veuen molt més grans i es potencia la mirada.

Font: AMIC / Belleza Activa

 

 

bellesa-rejovenida

Comments are disabled

Comments are closed.