/ Bellesa / 10 consells per fer sempre bona cara

10 consells per fer sempre bona cara

Una època en la qual no descansem bé a la nit, un projecte d’estudis que no avança o els problemes a la feina que ens mantenen constantment en alerta poden passar factura a la nostra pell en forma de pell apagada o aspecte d’estar sempre cansada. Això fa que, en mirar-nos al mirall, ens desanimem pel nostre aspecte i no sortim al carrer amb la confiança que hauríem. T’expliquem com revertir aquesta situació.

  1. Mantingues sempre la teva pell en perfectes condicions, exfoliant un cop a la setmana i, després, aplicant una màscara hidratant, nutritiva o il·luminadora, en funció de les teves necessitats.
  2. Després de netejar i tonificar la cara a l’aixecar-te, aplica un fluid de Vitamina C abans de la crema. La Vitamina C aporta lluminositat i vitalitat a la cara, a més contribueix a combatre tots els agents interns i externs responsables de causar-nos arrugues i línies d’expressió.
  3. BB Cream o CC Cream, en funció de les teves necessitats, als matins. Substitueix la teva crema habitual per aquest tipus de cremes que produeixen un efecte instantani però també treballa a llarg termini. Aplica a l’exterior del lacrimal, en l’arc de la cella, a la zona més carnosa dels pòmuls, a la base del nas i en la barbeta.
  4. Il·luminador sempre! El il·luminador no és un corrector d’ulleres ni de granets, ni una base de maquillatge. Es tracta d’un producte que conté partícules que atrauen la llum, de manera que la pell es veu notablement més lluminosa i plena de vida. A més, els il·luminadors poden tenir diferents formats, que canvien bastant els seus efectes i per tant els resultats.
  5. Coloret rosa és sinònim de frescor immediata. El coloret hauria de gaudir de millor reputació per la frescor immediata que aporta a qualsevol cara, sobretot si esculls un to rosat.
  6. Aprofita el coloret rosat per donar una passada per parpelles, front, nas i barbeta. L’efecte és d’alegria immediata i gaudiràs d’un maquillatge nude d’efecte bona cara segur.
  7. Llapis delineador en to nude o blanc per a la línia inferior de les pestanyes. Si has passat una mala nit, esborrarà els últims signes de cansament.
  8. La màscara de pestanyes és imprescindible per obrir l’ull, el que ofereix un aspecte més despert i alegre. Utilitza-a les pestanyes superiors i en les que estan al costat del de cua d’ull de les inferiors.
  9. Aposta pel gloss per als llavis, i entre ells els tons rosats o préssec, que va bé a qualsevol tipus de pell. Els tons mat apaguen el rostre, per la qual cosa no són recomanables si vols un efecte bona cara.
  10. A la nit inclou un producte al teu ritual de bellesa: a la crema habitual suma-li un toc d’autobronzejador, així mantindràs un bon to facial durant tot l’any. Simplement has de barrejar una miqueta de autobronzejador amb la teva crema habitual de nit.

Font: AMIC / Belleza Activa

 

 

caracansada

Comments are disabled

Comments are closed.