/ Barcelona Bridal Week 2016 / Marco i Maria Col·lecció 2017

Marco i Maria Col·lecció 2017

Foto Ugo Camera www.viewfashionbook.com

 

La font d’inspiració de Marco&Maria per aquesta temporada han estat els personatges femenins de la novel·la “El Gatopardo”.
Aquesta novel·la, narrada als anys convulsos de l’Itàlia de la reunificació, ha servit als dissenyadors per seguir posant l’accent en els teixits rics i barrocs i els colors envellits.

També han incorporat en aquesta col·lecció l’estètica del tatuatge, amb encaixos lleugers sobre la pell que mostren un efecte eteri i delicat.
Els dissenys incorporen mànigues i colls que emboliquen el cos de la dona, simulant la subtilesa de les ales dels insectes.

Tornen els tuls, la lluentor de fins brodats, les joies aplicades i les superposicions de teixits, convertint l’adoració dels dissenyadors per èpoques passades en vestits atraients per a la dona d’avui.
Sota el lema central de la novel·la “Tot ha de canviar perquè les coses romanguin”, Marco&Maria realitzen canvis en les estructures dels seus vestits, però apostant pel romanticisme i l’atemporalitat que caracteritzen els seus dissenys.

 

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.